BAMBI: Da li znate kako se Plazma pravilno servira?

0
4331

– Tvoj Plazma ritual. Sve što ti treba

Postoji toliko mogućnosti i načina pripreme (korišćenja) ovog ukusnog keksa, da je svako od nas kreirao (napisao) svoj jedinstveni recept. Svaka mera mora da bude savršena, inače jelo neće uspeti. Kolika temperatura mleka treba da bude, da li se keks lomi na polovine ili četvrtine, a možda se i ne lomi. Što se tiče serviranja ovog domaćeg jela, beše prvo ide Plazma ili mleko? A da li sipamo u činiju sve sastojke ili se u šolju samo mleko sipa pa se Plazma gricka sa strane? Sve su to teška pitanja na koja samo ozbiljni kuvari imaju odgovore. Jedan od njih deli sa nama svoju tajnu i to uz pomoć agencije I&F McCann koja je kreirala kampanju za poznati brend Plazma.

Volite film „Gle ko to govori“? Ako je to slučaj, ovu reklamu ćete obožavati! Kako se na pravi način priprema i servira Plazma sa mlekom? Ako poslušamo malog dečaka u reklami, kojem glas daje naš poznati glumac Gordan Kičić, saznaćemo sledeće. Prvo, mama mora da nas postavi na naše posebno mesto kako bismo mi mogli sve da nadgledamo. Zatim, kao dobro dete činimo joj uslugu tako što se igramo sa njom žmurke i tu je malo zanimamo. Onda sledi treći korak, od ovog koraka pa na dalje mama zna da se zbuni, pa koristi tatin recept koji je skroz drugačiji od našeg. Ali to je naša mama i mi nju volimo pa se ne ljutimo, plus mi smo tu da spasimo situaciju. Po našem receptu, što je vrlo važno da se zapamti – MLEKO SE NE GREJE! Četvrti korak, naš Plazma keks se deli na jedan, dva, tri, četiri prstića, što znači četiri dela. Nikako na dva, to tata tako voli. Došli smo do poslednja dva koraka ali ne manje važna od ostalih. Ovde pričamo o serviranju. Jedini način da mi pojedemo sve iz naše činije jeste da je ona: plastična, ima likove naših omiljenih drugara iz crtaća i obavezno koristimo plastičnu kašikicu koja je iz istog seta kao i činijica. Poslednji korak, nakon što pojedemo sve i tati kažemo da ne zanoveta – ovaj deo nikako ne smete da zaboravite, mi krećemo da se igramo sa svim što je na dohvat naše rukice. Ovo je bio Plazma ritual preslatkog dečaka i glavnog glumca reklamne kampanje koja je izazvala još slađe reakcije, nadam se da vam se svideo. Prijatno!

Kao što svi znamo ritual predstavlja neku vrstu aktivnosti koja se uzastopno ponavlja i na taj način postaje deo našeg života. Obično ga vezujemo za kulturu nekog naroda, a kao što nam je poznato, Plazma je deo naše kulture. Za veoma kratak period kampanja – Tvoj Plazma ritual. Sve što ti treba, je osvojila publiku širom Balkana. Mnogi su se poistovetili sa malim dečakom koji ih je pritom nasmejao do suza i zauzeo specijalno mesto u njihovim srcima. Takođe, možemo reći da je genijalan monolog zaslužen za pozitivnu reakciju gledalaca.

Klijent: Bambi

Agencija: McCann

Tekst pisala: Aleksandra Vicijan

Godina: 2020

Ukupna ocena 4.29 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.