Mlekara Subotica: Mlečno putovanje sa Zdravkom i Zorkom

0
2508

Verovatno je svaki roditelj bar jednom pokušao da ubedi dete da popije onu čuvenu čašu mleka pred spavanje od koje postaneš jak. Svi smo mi slušali još kao deca koliko su mlečni proizvodi bitni za naš organizam, ali šta na sve to imaju da kažu Zdravka i Zorka?

Agencija Leo Burnett Belgrade je postala kreator još jedne zanimljive reklamne kampanje koja je rađena za kompaniju Mlekara Subotica i njihov brend Zdravo!. Kampanja se sastoji od tri kratka reklamna spota sa savetima dve zanimljive domaćice. One iz kuhinje pričaju o tome uz koju hranu je najslađe piti jogurt, šta je najbolje piti pred spavanje i da li je dobro jesti kasno uveče. Svaka reklama počinje nekim pitanjem na koje dve glavne junakinje, Zdravka i Zorka, daju jedinstvene i smešne odgovore poput toga da je slanina dobila to ime zato što je slana, da je noću normalno da jedemo jer baš zbog toga postoji lampa u frižideru i da jogurt ide najbolje uz slaninu i jaja.

Na samom kraju reklamnog spota pojavljuje se i slogan koji glasi: Pozdrav iz Bačke. Upravo zbog toga možemo da primetimo da Zdravka i Zorka koriste neke reči koje su specifične za to područje naše zemlje, a sve to čini ovaj Zdravo! serijal još više zanimljivim.

Nadamo se da je ovo samo početak mlečne avanture i da će nas Zdravka i Zorka uskoro obradovati još nekim zanimljivim i duhovitim savetima.

 

 Klijent: Mlekara Subotica

Agencija: Leo Burnett Belgrade

Godina: 2017

Tekst pisala: Aleksandra Marinković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.