Pravila korišćenja

Pravila korišćenja

Koriscenjem bilo kog dela www.lumiere.rs portala automatski prihvatate sva vazeca pravila koriscenja. Korisnici su duzni da redovno citaju pravila koriscenja, pa sa se smatra da su korisnici koriscenjem www.lumiere.rs ili bilo kog njegovog dela u svakom trenutku upoznati sa pravilima koriscenja, kao i eventualnim rizicima koji nastaju iz koriscenja ovog portala i da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo www.lumiere.rs portala ne moze se koristiti u nezakonite svrhe

Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadrzaj www.lumiere.rs portala,ukoliko ne krse pravila koriscenja. Pristupu www.lumiere.rs portalu i svim njegovim sadrzajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Portal www.lumiere.rs se sastoji od vlastitih sadrzaja, sadrzaja partnera i oglasivaca, besplatnih sadrzaja, sadrzaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Ukoliko posetilac neovlascenjo i u svrhe koje nisu licne, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo portala bez pisane saglasnoti vlasnika, smatrace se da vrsi povredu autorskih prava portala www.lumiere.rs. U slucaju povrede autorskih prava, portal www.lumiere.rs u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zastitu i naknadu stete.

Bez prethodnog pisanog odobrenja, korisnik moze preuzimati informacije i material i cuvati na disku racunara pojedinacnog korisnika radi licne upotrebe.

Portal www.lumiere.rs ce odmah razmotriti primedbe posetilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadrzaja na portalu povredeno sopstveno autorsko pravo. U slucaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskih prava, tekst, fotografija i dr. bice skinuti sa portala.

Portal www.lumiere.rs sadrzi linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal www.lumiere.rs ne snosi odgovornost za sadrzinu web stranica izvan svog portala.

Kada je rec o interaktivnim sadrzajima (komentarima posetilaca), portal www.lumiere.rs zadrzava pravo da ne objavi sadrzaje kojima se povreduje privatnost nekog lica, uvredljive sadrzaje kao i sadrzaje koje su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Portal www.lumiere.rs ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog misljenja.

Portal www.lumiere.rs stiti privatnost koristnika u najvecoj mogucoj meri. Portal se obavezuje da ce u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom koriscenja portala, te da privatne podatke nece distribuirati trecoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com. Video fajlovi koji su oznaceni kao ‘’Related’’ postavljeni sup o automatizmu YouTube softvera na koji www.lumiere.rs nema niti moze imati uticaja, samim tim www.lumiere.rs nije odgovoran za sadrzaje ovih video fajlova.

Portal www.lumiere.rs zadrzava puno pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila.