Prvi brend film Munchmallow i Ovation BBDO

0
2770
munchmallow-prica-za-sebe

Svi se sećamo bilborda zavijenog u foliju i preslatke nagrađivane kampanje Ovation BBDO za Munchmallow iz 2018. godine. Ovog puta, Munchmallow je otišao korak dalje i sa istom agencijom snimili su, ni manje ni više, nego – brend film

Brend film „Priča za sebe“ govori nam o detinjstvu, mašti i svemu bezbrižnom što spoj ova dva momenta nose. Iako kratke forme, bilo je dovoljno vremena za uvod, zaplet i rasplet priče u kojoj pobeđuje ljubav i sanjarenje. Još jedanput je motiv prepoznatljive Munchmallow folije iskorišćen kao nosilac komunikacije, dok nas arhetip Malog princa nanovo vraća u detinjstvo.

munchmallow-prica-za-sebe-1

Od scenarija do egzekucije, „Priča za sebe“ je dobila tretman pravog filma. Režiser filma bio je Raško Miljković, dok fotografiju potpisuje Mikša Anđelić, obojica autori višestruko nagrađenog dečijeg filma „Zlogonje“. U Ovation BBDO kažu da je izbor najmlađih glumaca bio izuzetno važan, a da su oni poverenje vratili sjajnom i posvećenom glumom. Svaki, pa i ovaj film ima i svoj soundtrack, a u „Priči za sebe“, glavnu numeru izvodi kantautor Kralj Čačka.

munchmallow-prica-za-sebe-2

Brend film je neuobičajen za domaće tržište. Ova forma odnosi se na film kratkog metra koji služi za brend promociju, a imali smo priliku da joj svedočimo na primerima saradnji Vesa Andersona i H&M-a ili Spajk Džounsa i brenda Kenzo

Brend film dozvoljava razigranost ideje, a ovaj je premijerno objavljen na platformi YouTube. Sa “Pričom za sebe” možemo da vidimo da su svetski trendovi mogući i u Srbiji.

Zapravo – da je svašta moguće kada se veruje u čuda!

munchmallow-prica-za-sebe-3

Klijent: Jaffa Crvenka
Agencija: Ovation BBDO
Godina: 2020.

Ukupna ocena 4.60 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.