Novogodišnje Grand kafa iznenađenje

0
1460

Za pravi i miris i ukus praznika Grand kafa rešila je da podari još više novogodišnjih radosti i uzbuđenja! Pet Deda Mrazova krstarilo je Beogradom i ulepšavalo dan i raspoloženje građanima pevajući čuvenu pesmu „Zvončići“ i deleći Grand kafu prolaznicima i ljudima koje su posetili u njihovim domovima. Mlađe generacije su se posebno obradovale prepoznatljivom crveno-belom dedamrazovskom kostimu, dok su oni malo stariji uživali u kafenim poklonima. Ipak, svi su imali  nesto zajedničko – želeli su fotografiju za uspomenu na prijatno novogodišnje iznenađenje.

Pored TV reklame koja nas i ove godine uveseljava, Grand kafa donela je i duh Laponije i zimske čarolije na ulice glavnog grada na koje ni deca ni odrasli nisu ostali  imuni! U specijalnom i prazničnom vozilu, sa novogodišnjim tablicama i ukrasima, veseli Deda Mrazovi posetili su mnoge krajeve grada, a iznenađene komšije poželele su im dobrodošlicu širom otvorenih vrata i naravno ponudlili ih da zajedno popiju Grand kaficu. Ni mali problemi sa vozilom nisu ih sprečili u nameri da unesu radost i stignu do domova brojnih sugrađana.

Uz Grand kafu i praznično raspoloženje osmeh nije silazio sa lica građana, kojima je obećano da će i iduće godine ovi simpatični Deda Mrazovi doći da ih posete i donesu novitete sa dalekog Severa. Ko zna, ako bude snega možda tada dođu i sa irvasima?

Grand Deda Mrazovi krecu u deljenje poklona Grand Deda Mrazovi pozdravljaju iz kola Grand Deda Mrazovi sa gradjanima na ulici Grand Deda Mrazovi u akciji Grand Deda Mrazovi Grand kafa _u beogradskom soliteru Grand kafa_Deda Mrazovi piju kafu Grand kafa_radost u domu

 

Ukupna ocena 4.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.