Štark: Neodoljiva novogodišnja čarolija

0
2516
bus

Šta mislite kako izgleda kada se spoje dve nespojive stvari kao što su GSP i predstave? Iako se možda ne čini, zapravo je odličan spoj. Naime, kako bi promovisali svoje nove Viber stikere, savetovalište Bebiron u saradnji sa Soko Štarkom, organizovalo je pozorište na točkovima za naše najmlađe građane.

U periodu od 22.12.2019. – 07.01.2020. mališani su bili u mogućnosti da se voze u magičnim autobusima. Pored toga što su ovi autobusi bili ukrašeni kako spolja tako i iznutra, mališani su mogli da prisustvuju predstavi dok se autobus kretao ulicama Beograda. 

Tvorac ovog pozorišta je Valentina Katić koja kaže da je pozorište na točkovima pored toga što je na točkovima, sasvim jedinstveno i po tome što su mališani mogli da učestvuju u predstavi i druže se sa svojim omiljenim crtanim likovima. A kao višnjica na torti, na kraju predstave mališanima su uručeni paketići od Deda Mraza lično.

Ukrašena su čak dva autobusa, koji su prolazili kroz različite delove grada – jedan je prolazio centrom, dok je drugi prolazio Novi Beogradom, a u svakom od njih mališani su mogli da pogledaju drugačiju predstavu sa drugim junacima.

Da bi dobili karte jedino što je trebalo da uradite je da skinete Bebironove nove stikere na svoj telefon i dobili biste pravo da se provozate ovim magičnim autobusom.

Iako prvenstveno namenjen deci, autobus je uveselio i izmamio osmehe na licima i starije generacije, dok se polako kretao ulicama grada.

Klijent: Soko Štark

Godina: 2019/2020

Slika: @Trcanjezakulturom

Tekst pisala: Branislava Škrbina

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.