Delta City mobilna aplikacija – Informacije na samo jedan klik

0
1628

Delta City je prvi srpski šoping-mol koji je razvio mobilnu aplikaciju za smart telefone za sve svoje posetioce. Svi zainteresovani mogu besplatno preuzeti aplikaciju na Google Play prodavnici, a uskoro se očekuje i lansiranje iOS verizije.

Posetioci Delta City-a, a i svi ostali zainteresovani će od sada do informacija o dešavanjima, kolekcijama, popustma i drugim akcijama moći da dođu samo jednim klikom. Aplikacija sadrži interaktivne mape objekta po nivoima, spisak prodavnica, informacije o brendovima, plan parkinga, uputstvo kako dođi do objekta, najave sniženja, ali i dodatne opcije poput bioskopskog repertoara, podsetnika za kupovinu, QR čitača i sl.  Korisnici aplikacije će imati mogućnost da podele informacije o akcijama i dešavanjima  u Delta Cityu i na društvenim mrežama sa svojim prijateljima, kao i elektronskom poštom ili sms-om.

Lansiranje ove mobilne aplikacije pratiće i hashtag na Twitteru #DeltaCityApp, u okviru kog će tviteraši moći da podele svoje utiske o ovoj mobilnoj aplikaciji.

 

Agencija: Communis DBB

Klijent: Delta City Beograd

Godina: 2013

Ukupna ocena 4.50 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.