Štarkiši – ukusan keks pun vitamina i minerala za zdrav razvoj dece

0
1682
Štarkiši

 Šta je to stiglo iz zemlje „Štarkiša“ saznali su mališani kada im je poznati dečiji glumac Milorad Mandić Manda predstavio najnovijeg i najmlađeg člana porodice Štark – hranljivi dečiji keks Štarkiši koji obiluje vitaminima i mineralima. U „Jump“ igraonici deca su imala priliku da kroz zanimljive i edukativne radionice uče o važnosti vitamina i minerala, igraju se, maštaju uz Štarkiše i prave ih od plastelina. Od tradicionalnih Štarkovih recepata koji garantuju kvalitet nastali su Štarkiši, keks izuzetno ukusan, a u isto vreme i hranljiv. 

Kompanija Soko Štark, ponudila je tržištu novi inovativni keksić u oblicima junaka Štarkiša, doljivo ukusan keks koji je pun vitamina i minerala neophodnih za rast i razvoj dece.  Štarkiši su obogaćeni vitaminom D, takozvanim vitaminom Sunca, koji je potreban za pravilan razvoj kostiju i zuba, kao i vitaminom B, veoma važnim za pokretljivost i energiju. Kalcijum je treći važan sastojak ovog keksa, kao i svima potrebno gvožđe. Svi nabrojani vitamini i minerali nalaze se u Štarkišima i roditelji mogu da budu sigurni da njihovi mališani imaju hranjivi keks i zdravu užinu za svoje mališane.

Novi dečiji junaci Štarkiši: Bevi, Devita, Gvozdi i Kalcina – samo nastavljaju Štarkovu tradiciju proizvodnje slatkiša i grickalica vrhunskog kvaliteta i sastava koji zadovoljavaju sve potrebe dece, ali i roditelja. Baš zbog toga su Štarkiši napravljeni u obliku junaka iz zemlje Štarkiša, kako bi se deca zabavljala dok konzumiraju ovaj keks.

Štarkiši su odlični za grickanje u vreme užine i u bilo koje drugo vreme, ali su najslađi kad se dele sa drugarima ili članovima porodice. Štarkiši su zgodni i da se podele sa mamom i tatom i toliko su ukusni da obično nestanu za čas.

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.