Jaffa cakes – Hvala ti što postojiš

0
1657

” More slatkiša u rafovima tera nas da ih probamo sve. Vreme koje prečesto nemamo, tera nas da odaberemo što pre. Kako se odlučiti? Za čim posegnuti?
Većina nas najradije uzima slatikiš provereno dobrog ukusa čija nas svežina i miris iznova teraju da bar na sekundu zatvorimo oči i prepustimo se samo njemu. Odabrati slatkiš kvaliteta koji traje, težak je zadatak. Ali postoji rešenje.
Jaffa keks postoji dugo. Jedinstvena prepoznatljiva kombinacija ukusa biskvita zaslađenog čokoladom uz svežinu pomorandže nesmanjenim intezitetom nas privlači zbog čega mu se uvek iznova vraćamo.
Po tradiciji, Jaffa osvežava, daje nam novu energiju i popravlja raspoloženje. Neretko, Jaffa je tu da nam pomogne da upoznamo simpatiju ili se spasemo neke neprijatnosti. Kao verni prijatelj koji je uz nas u svakoj situaciji. A to je trenutak kada pomislimo “Hvala ti Jaffa što postojiš.”
Kako mašta dozvoljava puno, pogledajte biskvit nakon što ga prvi put zagrizete. Slatka pomorandža obavijena biskvitom i čokoladom Jaffe iz Crvenke kao da kaže “Hvala ti što mi dozvoljavaš da ti ponovo ugodim.”

Ovaj tekst smo dobili od kompanije Jaffa AD, Crvenka i moramo da priznamo da se slažemo sa svim napisanim ovde. Mislim da i ljubitelji i ne ljubitelji nemaju ništa protiv.

U nastavku možete pogledati dva tv spota koja prate ovu kampanju.

Klijent: Jaffa cakes
Agencija: New Startegy
Godina: 2012

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.