Šta li je to saznao Džim Parsons (Šeldon Kuper) u Intelu? – RealSence tehnologija

0
1449
Intel i Šeldon Kuper

Zvezda serije „ The Big Bang Theory“ ( „Štreberi“ ) Džim Parsons specijalno je angažovan od strane tehnološkog brenda da najavi nadolazeću RealSence tehnologiju.
Pametan i neobičan gospodin Parsons igrajući sebe, a ne TV lika Šeldon Kupera, u nekoliko reklama uživa u čarima nove tehnologije na sebi svojsten način. Kampanju je za Intel kreirao McGarryBowen, i nju će činiti desetine video snimaka, fotografija na društvenim medijima uključujući Yotube, Twitter i Vine.

RealSence tehnologija je Intelov zaštićeni hardver i softver koji se integriše u medijima drugih proizvođača poput tableta i PC računara. Intel-integrated 3D kamera i softver lansiraće se početkom 2015. Tehnologija omogućava kontrolu pokretom ruke, 3D skeniranje slike i sposobnost da se promeni fokus nakon snimanja fotografije. Acer, Asus, Dell, HP, Fujitsu će imati sve najavljenje proizvode koristeći RealSence.

„ Bilo je teško vreme za Intel ranije…“, ovim rečima se vlasnik Andi Brajant  obratio publici i dodao da su oni dosta pojačali napore da Intel postane veći deo mobilnog sveta.
Koji je bolji način da se stekne utisak kako stvari kreću napred tehnološki nego da angažuju jednog od najvećih svetskih naučnih mozgova? Jedan od najvećih naučnih umova na TV-u , a to je Džim.

Marketing agencija:
Klijent: Intel
Godina: 2014

Tekst napisali: Anja Nikić i Mihajlo Petrović

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.