Weekend Media Festival 2015- Gejming, Viber i mnogo toga

0
1196

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, održaće se od 24. do 27. septembra  u prostoru stare Fabrike duvana u Rovinju. Osmi Weekend će okupiti više od 4000 medijskih, marketinških i PR profesionalaca kao i približno 350 studenata iz čitave regije – ali i šireg okruženja – a pratiće  ga i gotovo 600 akreditovanih novinara. Posetioce Weekenda očekuje bogat program s više od 130 govornika i obiljem zanimljivih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija. U sklopu Weekenda četvrtu se godinu zaredom održava i BalCannes, revija najboljih agencijskih projekata u šest zemalja regije, kao i treći SoMo Borac, nagrada za najbolja regionalna postignućima u području društvenih medija.

CaTLondon2010_ElizabethLaneLawley11Weekend Media Festival  je poznat kao mesto gde se najavljuju i ispituju trendovi. Jedna od vrućih tema, gaming, takođe će dobiti svoje mesto u ovogodišnjem bogatom programu. Radionicu pod nazivom “Igrom do prijestolja” održaće  Elizabeth Lane Lawley, koja predaje Uvod u interaktivne medijena na američkom fakultetu Rochester Institute of Technology u SAD-u, gde je ujedno i direktor laboratorije za programiranje u društvenim mrežama u RIT MAGIC centru.

Viber Weekend Atanas RaykovTakođe će Weekend posetiti i generalni girektor Vibera za srednju i istočnu Europu Atanas Raykov, koji će  održati predavanje o novim mogućnostima društvene interakcije s digitalnom javnošću današnjice. U vreme u kojem nove generacije potrošača i digitalne javnosti većinu svoje društvene interakcije obavljaju unutar chat grupa – za razliku od prošlosti, gde je dominantna komunikacija putem društvenih mreža sa širokim krugom javnosti – pristup proizvođača sadržaja i brandova treba se menjati kako bi bili uspešni u ostvarivanju željene komunikacije prema korisnicima. S načinima na koje je to moguće ostvariti, time steći i zadržati konkurentsku prednost u današnjem svetu digitalnih platformi kao i kako ostati u korak s trendovima u digitalnoj komunikaciji, posetioce  8. Weekend Media Festivala će u sklopu predavanja „Nove mogućnosti za društvenu interakciju s digitalnom javnošću 21. stoljeća“ u subotu 26. septembra upoznati Atanas Rajkov .

Ako vas je sve ovo zaiteresovalo možete se prijaviti na  www.weekendmediafestival.com.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.