Odličan odziv – 113 prijavljenih radova za nagrade KAKTUS 2015!

0
1230
Kaktus2015
Kaktus2015

Beograd, 23. septembar 2015. –Na konkurs za nagrade KAKTUS 2015, koji organizuje strukovni portal Marketing mreža, pristiglo je ukupno 113 radova. Prva nacionalna dodela godišnjih nagrada u oblasti integrisanih komunikacija izazvala je veliko interesovanje agencija i kompanija iz Srbije. Za nagrade, koje se dodeljuju u 13 kategorija, konkurisalo je ukupno 27agencija i preko 50 kompanija.

“Našoj industriji je potreban jedan ovakav festival i zaista verujem u ideje koje uspevaju da se izrode i opstanu i u najtežim uslovima. Kaktus festival prkosi izgovorima i mrtvilu i nadam se da će prodrmati naše tržište i biti inspiracija da se borimo još više i budemo sve bolji. Posebno mi je drago da je festival okrenut integrisanim kampanjama, jer su one uvek odličan pokazatelj strateško-kreativne zrelosti. Radujem se saradnji sa kolegama iz žirija i želim dobrodošlicu i članovima iz regiona. Čeka nas važan zadatak – da budemo profesionalni, nepristrasni, da nagradimo i podržimo kreativnost i postavimo standard koji će, nadam se, biti dobar temelj za sve naredne Kaktus festivale iz godine u godinu. Neka pobede najbolji!”, rekla je Anja Radulović, kreativni direktor u agenciji Leo Burnett i predsednik žirija za nagrade KAKTUS 2015, povodom zatvaranja konkursa.

O tome ko će dobiti ovogodišnje KAKTUS nagrade odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija iz Srbije i regiona. Žiri iz Srbije ove godine radiće u sastavu: Anja Radulović (Leo Burnett), Borislav Miljanović (Represent Communications), Boris Marčetić (Popular Bruketa&Žinić OM), Vesna Ćeranić (Executive Group), Vladimir Ćosić (McCann Beograd), Vladimir Mitrović (Ovation BBDO), Dejan Ranđić (DNA Communications), Igor Grmuša (Degordian), Ivan Živković (Pioniri Communications), Lea Stanković (Communis DDB), Marina Grihović (Headline i Dkit), Miloš Ilić (LUNA/TBWA Belgrade), Miloje Sekulić (Homepage), Nevena Kurtović (Fusion Communications), Nebojša Babić (Orange Studio), Slaviša Savić (New Moment New Ideas Company), Srđan Erceg (HUGE Media), Srđan Mihajlović (Grey Belgrade), Tamara Bekčić (Chapter 4 PR) i Toni Laurenčić (Idea Plus Communications).

Regionalni žiri činiće: Alen Kekić (I TO NIJE SVE!, Hrvatska), Vanja Blumenšajn (Señor, Hrvatska), Vesna Beganović (Via Media, Bosna i Hercegovina), Zoran Trojar (Sonce.net, Slovenija) i Oliver Noveski (Brand Union, Makedonija).

Nagrade će biti svečano dodeljene na prvom nacionalnom Festivalu integrisanih komunikacija – KAKTUS 2015, koji će biti održan 29. oktobra u Madlenianumu, Zemun (Beograd).

Više informacija o festivalu možete pronaći na sajtu www.kaktus.rs.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.