Warm Up za mts Noć Reklamoždera 2016!

0
1245

Neobična postavka mini izložbe, zaustavila je mnoge posetioce Usće Shopping Centra. Na 6 velikih plakata nalaze se kolažne fotografije sjane atmosfere jedinstvene za ovu manifestaciju, koja promoviše svetsku i domaću kreativnost. Smenjuju se slike poznatih lica i nasmejane publike, kao i originalnih promocija. Izložbu su otvorili organizatori mts Noći Reklamoždera Goga Grubješić i Aleksandar Đorđević, koji su i sami bili oduševljeni arhivskim fotografijama.

Nakon toga, nastavljeno je zanimljivo druženje sa Sarom Jovanović. Sarino druženje sa mnogobrojnim fanovima ozvaničilo je početak  instagram konkursa “Skockajte se za savršen party!”, koji organizuju „mts Noć Reklamoždera 2016.“ i Ušće Shopping Center.

Sve što je potrebno da učesnici konkursa urade jeste da postave fotografiju na svoj Instagram profil uz hashtag #skockajsezaNoc i tag @uscesc. Dvoje najkreativnijih biće nagrađeni sa šoping vaučerima u vrednosti od 10.000 dinara.

Konkurs za najskockavanje počeo je 1. novembra i traje do 18. novembra. Odluku čiji je look najkreativniji, doneće počasna predsednica žirija – Sara Jovanović, najskockanija pop zvezda u Srbiji po izboru Reklamoždera koja će nagrade i lično uručiti dobitnicima 18. novembra u Sava Centru.

Veliki jubilej mts Noći Reklamoždera 2016biće u Sava Centru, 18. novembra, a sjajnu selekciju najboljih svetskih reklama i ove godine potpisuje njen autor Jean Marie Boursicot.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.