140 neponovljivih TV reklama uživo mts 4G – “Pokrivamo Srbiju da biste je vi otkrili”

0
1533
4G srbija uživo mts

Vodeći srpski mobilni operater mts našao se pred izazovom – kako oglasiti inovativnu 4G tehnologiju, koju su obalokalna konkuranta već počela da reklamiraju?

Ideja: demonstrirati snagu i pokrivenost 4G mreže (u čemu mts ima prednost u odnosu na konkrenciju) – umesto priče i objašnjavanja, zaista je iskorišćena 4G tehnologiju da bi se emitovale UŽIVO TV reklame iz cele Srbije.

Sa svih mogućih i nemogućih lokacija – od centralnih gradskih trgova do planinskih vrhova – proizvedeno je 140 jedinstvenih i neponovljivih TV spotova, snimljenih telefonima, kamerama i dronovima. TV spotovi prikazali su lepote naše prirode,znamenite  i storijske lokacije kao   i različite ljude iz raznih krajeva Srbije.

Svi spotovi emitovani su u potpunosti uživo tokom reklamnih blokova na četiri TV stanice sa nacionalnom frekvencijom, koristeći isključivo mts 4G mrežu.

Činjenica da je svaka reklama bila unikatna i nepredvidiva, učinila je da se spotovi zaista istaknu i zasene sve ostale, klasično snimljene reklame u marketinškom bloku.

Kampanja je ubrzo izazvala veliku pažnju u medijima i naišla na pozitivan odjek u javnosti.

Rezultat je izvanredan–  kampanju je videlo preko 5 miliona gledalaca, što čini 75% populacije u Srbiji.

Pratite nove reklame i nadruštvenim mrežama koristeći oznaku #PokrivamoSrbiju

 Više o kampanji pogledajte na linku:

 

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.