mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2014

0
1326
noc reklamozdera
noc reklamozdera

Ljubitelji reklama i svetske kreativnosti,
Pred nama je 15. mt:s Noć Reklamoždera, Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena “LA NUIT DES PUBLIVORES!”. Promenite ritam i uživajte u zabavnom, umetničkom i bioskopskom kvalitetu reklama.

Tema ovogodišnje Noći je: Beograd, grad kreativnosti i sjajnih ideja. Grad čiji su kreativci autori brojnih reklama koje su obišle planetu u okviru svetske turneje Noći Reklamoždera. Grad koji je među prvih 10 na “Best to visit” lisi Lonely Planet-a za 2015. godinu.

Grad čija su najbolja reklama kreativni i gostoljubivi duh njegovih građana. Iz svih ovih razloga, stalni partner Noći Reklamoždera je Turistička Organizacija Beograda koja će publici ove godine predstaviti dve veoma zanimljive aplikacije: Belgrade talking aplikaciju i Belgrade info guide putem kojih će korisnici na jednostavan i brz način dobiti informacije o najznačajnijim ustanovama kulture i najzanimljivijim mestima za provod i šoping u gradu, kao i o najatraktivnijim kulturnim i sportskim dešavanjima. 20. decembra u 20.30, direktno iz Pariza letom Air Serbia, u Sava Centar stižu nam reklame iz najveće reklamoteke „Jean Marie Boursicot“ koje nam lično, a povodom ovogodisnjeg jubileja, donosi njen autor Jean Marie koji je u Beogradu poslednji put bio 1996. godine na prvoj Noći Reklamoždera. O ovogodišnjem programu JMB kaže: „Tokom ove nove Noći Reklamoždera videćete neke prelepe reklame. Neke od njih će vas dirnuti u dušu, druge su egzotične, neke se mogu smatrati otrcanima, ali najčešće su veoma smešne.“

Kao podršku domaćoj kreativnosti, tradicionalno imamo glasanje publike za našu NAJpopularniju reklamu. Nakon „TOP 33” reklame za koje je publika glasala na sajtu: www.nocreklamozdera.com, dobili smo „TOP 10“ reklame koje ulaze u finale glasanja koje traje do same Noći Reklamoždera.
Pobednika NAJ reklame po glasovima publike sazanaćemo zajedno 20. decembra u Sava Centru. Podsećanja radi, prošlogodinji pobednik je bila reklama „Domaćinski“ za brend Chipsy. A, reklama decenije je reklama za Telekom – „U vezi sa Vama“. Takođe, velikim aplauzom ćemo nagraditi dobitnike u kategorijama: Brand Srbija – najbolja srpska reklama u svetu, Grand Slam – za doprinos razvoju advertajzinga u regionu, World tour – za reklamu koja je ušla u program JMB i proputovala svet, i NAJ non profit – za najveći doprinos ugroženima.

noc reklamozdera 2015 konfOva 15. jubilarna NOĆ biće posebna i po karnevalskoj atmosferi u holu Sava Centra, po interakciji sa publikom, kao i po brojnim promocijama. Generalni pokrovitelj i veliki prijatelj Reklamoždera, kompanija mt:s će omoguciti svima koji posete njihov štand da igraju interesantnu igru i dobiju promo poklone uz pomoć kojih će im ova Noć biti nezaboravna. Powered by pokrovitelj – Chipsy, neko će otići kući sa mini ipad-om, tako da ga „zgrabi i osvoji”!

Kosmopolitsku publiku mt:s Noći Reklamoždera obradovaće travel partneri Air Serbia i Etihad Airways. Air Serbia poklanja jednu povratnu kartu nekom od prisutnih Reklamoždera ka bilo kojoj od 40 destinacija (Evropa, Mediteran, Bliski Istok) do koje leti direktno iz Beograda sa aerodroma „Nikola Tesla“, dok će Etihad Airways sa zadovoljstvom biti domaćin svima onima koji žele da preko sedišta ove kompanije u Abu Dabiju otputuju ka bilo kojoj od 111 destinacija u Aziji, Africi, Australiji, Južnoj i Severnoj Americi.

Za sve Reklamoždere koji koriste gradski prevoz, naš partner Masel Group sprema razna iznenađena. Imaćete priliku da na zabavan način osvojite karte u trolejbusima koji prolaze sa Studentskog trga i to 10. decembra od 10-14h. Oficijelni drink partner – Doncafé će vas instant razbuditi najraznovrsnijim aromama 3u1, a biće i zabave za tviteraše. Cool partner – Frikom ne traži nista, osim da ono što dobijete za rashlađenje lizete pazljivo. Naš digitalni partner Creative poziva sve Reklamoždere da iskažu svoju kreativnost! Snimite svojim telefonom nastavak neke popularne reklame u trajanju od 15 sekundi i mt:s Noć Reklamoždera će se pobrinuti da ovo veče za Vas bude nezaboravno.

Zahvaljući generalnom pokrovitelju manifestacije MT:S, biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3 u 1 veče mix reklama, muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas obećava DONCAFÉ. Vruću atmosferu u Sava Centru rashladiće FRIKOM sladoledi, a da ćete na crnu mačku staviti tačku osiguraće UNIQA. Jednostavno, Sava Centar ce biti mesto novih IDE(j)A.

Karte za „mt: s Noc Reklamozdera” mix svetskih reklama, muzike i novogodišnje atmosfere su u prodaji na Blagajni Sava Centra i na www.eventim.rs, u Win Win radnjama i na www.ddtickets.rs i u knjižarama Vulkan i na www.gigstix.com. Cena ulaznice: 700 rsd. mt:s Noć Reklamoždera, noć na koju se čeka godinu dana, noć koja se pamti, noć u kojoj se sanja otvorenih očiju. www.nocreklamozdera.com

noc reklamozdacaera najbolje reklame

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.