NISSAN X-TRAIL – Extremnost u isporuci pizze

0
1301
pizza nissan

Automobilska kompanija iz Japana je na jako specifican način ispromovisala svoju novu liniju SUV vozila. Prvi put na svetu je uveden “ekstemni pica servis”. Saradnjom sa japanskim pica lancem za dostavu PIZZA-LA, ali i timom sportista vrhunske klase , Nisan je prikazao jedan potpuno novi automobilski i kulinarski doživljaj. Dostavljali su picu na nemoguća mesta koristeći Nissan X-TRAIL džip, brdski bicikl, krila-odelo, čamac za rafting I vodeni snoubord.

Agencija BWA/Hakuhodo Tokyo je pomogla kompaniji Nisan da sprovede javnu potragu za vozačima najtežih isporuka u zemlji. Onima koji su bili spremni da private izazov je ponuđena satnica od 100,000 jena ( $842/hr). Potraga je privukla veliku pažnju nacije I rezultirala ogromnim brojem prijava.

Kampanja koja prikazuje “žilavu prirodu” Nissan X-TRAIL-a je pokrivena putem više kanala promocije : televizija, štampani I online mediji, I tako podigla veliku prašinu I količinu pozitivne energije. Reklama je uspešno dokazala da Nissan X-TRAIL poseduje sposobnost da pređe svaki teren u najekstremnijim uslovima, i time se dosta dobro pozicionira u svetu SUV vozila. Suštinski deo rada na džipu je bilo završiti sportski paket zupčanika za terenske uslove.

https://www.youtube.com/watch?v=AgXfS8yMEF4

Agency: TBWA\Hakuhodo, Tokyo (Japan)

Izvori :  japanizer.xyz , bestadsontv.com

Godina:2014.                                                           Tekst napisali Mihajlo Petrović i Anja Nikić

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.