McCann Talks otkriva šta sve može kreativna industrija

0
974

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu (sala Studio) 31.maja biće održan „McCann Talks“, jednodnevni događaj sa ciljem da se na jednom mestu okupe i razgovaraju najrelevantniji predstavnici kreativne i srodnih industrija. U organizaciji agencije McCann Beograd „McCann Talks“ osmišljen je kao susret organizacija i pojedinaca iz sveta preduzetništva, umetnosti, tehnologije i zabave koji će svoja mišljenja i stavove suočiti u tri panela.

Panel „Koliko vredi srpska ideja“ pružiće informacije o doprinosu kreativne industrije srpskoj privredi, pokazati uspešne primere izvoza domaćih ideja i pokušaće da odgovori na pitanje koliko vredi srpska ideja. „Demografija je mrtva“ naziv je drugog panela koji za temu ima „rušenja stereotipa“, koje je od presudnog značaja za advertajzing industriju, ali i medije, kao one koji imaju ulogu u kreiranju javnog mnjenja i vrednosti. Poslednji panel „Future jobs“ u fokusu ima tzv.zanimanja budućnosti i za cilj ima pokretanje inicijativa i inspirisanje saradnje različitih industrija.

Interesante teme, zanimljivi učesnici i dobra zabava razlog su da 31.maja budete na „McCann Talks-u“.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prethodna registracija putem sajta, broj mesta je ograničen. Više informacija o događaju, učesnicima i načinu prijavljivanja saznajte na sajtu: www.mccann-talks.rs

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.