Webiz edukacija na Zlatiboru: Učionica sa najboljim pogledom!

0
1409

Od 16. do 18. juna Webiz edukacija seli se u hotel Palisad na Zlatiboru zbog čega edukacija i nosi slogan “Classroom with a view”. Deveta realizacija ovog edukativnog događaja posebna je jer ima čak dva programa koji će se u tri dana edukacije odvijati paralelno u dve sale hotela. Webiz edukacije realizuju se već 4 godine i to u Zrenjaninu(4 puta), u Subotici(3 puta) i sada već drugi put na Zlatiboru.

–   Webiz edukacija na Zlatiboru je drugačija od edukacija koje organizujemo u drugim gradovima zbog atraktivnosti lokacije i ambijenta hotela Palisad, ali pre svega jer ima dva programa predavanja koja se odvijaju paralelno u dve sale, pa će posetioci sami moći da izaberu koja će predavanja pratiti, na osnovu ličnih preferencija. – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Jedan program nosi naziv “Digiral at his best” i posvećen je inovacijama u digitalnom marketingu i na društvenim mrežama. Čine ga predavanja o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i mnogim drugim aktuelnim temama.

–  Trudili smo se da za ovaj program kao predavače dovedemo ljude koji su najstručniji za konkretno te teme kako bismo opravdali naziv programa – Digital at his best. Neki od predavača ovog programa su: Vladimir Zarić (Head of Digital@Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing konsultant), Goran Mirković (Digital Marketing Specialist@FourDots), Svetozar Krunić (Head of User Acquisition@Active Collab)…

Nema atraktivnijeg mesta za priču o turizmu od Zlatibora pa će tako drugi program biti posvećen primeni digitalnog marketinga u turizmu.

–  Teme predavanja ovog programa su korišćenje društvenih mreža u turizmu, važnost e-mail marketinga u svrhu promocije turističkih potencijala, brendiranje turističkih proizvoda i usluga itd. Ono što je važno za sve koji se bave turizmom na bilo koji način, bilo da su vlasnici ili zaposleni u marketing nekog hotela, manjih smeštajnih kapaciteta, zaposleni u turističkim agencijama ili travel blogeri, jeste da će sva predavanja sadržati niz praktičnih primera i primenljivih saveta i aktuelnih informacija.

Webiz edukacije pokazale su se kao savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

–  Važan i neizostavan deo naših događaja je networking. Na Webiz poslovnim edukacijama se dosta pažnje posvećuje ovakvim aktivnostima, tako da se tokom tri dana organizuje nekoliko celina posvećenim druženju – networking večere, izlet do muzeja na otvorenom u Sirogojnu, poseta Stopića pećine itd. Osim što je Webiz primarno edukativni događaj, svakome će prijati da poslovnu godinu zaokruži i proslavi boravkom na svežem vazduhu na Zlatiboru sredinom juna!

Detaljnije informacije o Webiz edukaciji i ceni kotizacije potražite na webiz.me.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.