IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

0
1343

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) šestu godinu po redu organizuje konferenciju pod nazivom IntergracIAA. Ove godine sa temom: REstart, REfresh, REdesign & REcreate. Konferencija će se održati 21. maja, u Rooftop Sali hotela 88 Rooms.   

Konferencija ima za cilj da okupi mlade profesionalce i studente koji imaju ambiciju da rade na sebi, da se usavršavaju, steknu nove kontakte i znanja. Za razliku od prethodnih IntegracIAA, ove godine sekcija se opredelila da ne edukuje mlade isljučivo iz oblasti marketinga, već da im pomogne u spoznavanju onoga što zaista žele kroz seriju interaktivnih radionica. Učesnici će imati jedinstvenu priliku da prisustvuju vrhunskim treninzima, koji su do sada bili dostupni samo top menadžmentu nekih od najuspešnijih kompanija.

Prisutne će kroz radionice voditi Executive Coach Stella Karl Ćosić, bivši Generalni menadžer Soko Štark-a, a sada uspešni Business Coach i osnivač MotivTim-a. Učesnici će imati priliku da, zajedno sa Stellom, otvore temu koliko je važno otrgnuti se masi i kolotečini, imati jasnu viziju i kreirati svoj lični život.

Održavanje konferencije su podržale kompanije: Apatinska pivara, AD Imlek, JAFFA DOO Crvenka, The Coca-Cola Company, Strauss Adriatic d.o.o., Direct Media d.o.o. i Erste Bank Srbija.

Mesta za ovogodišnju konferenciju popunjena su u svega par sati od momenta otvaranja prijava. Prvih 150 prijavljenih dobili su priliku da budu deo konferencije IntegracIAA 2017.

IntegracIAA je jedan od najvažnijih i najvećih događaja Sekcije, koja ima za cilj unapređenje znanja i tehnika mladih ljudi. Pored toga ona omogućava nova poznanstva i razmenu iskustava. Sekcija okuplja mlade ljude do 35 godina koji su već zakoračili u svet marketinških komunikacija ili se za to pripremaju kao apsolventi na fakultetima na kojima se izučava marketing.

Pored konferencije IntegracIAA, sekcija IAA YP organizuje i veliki broj drugih dogadjaja, a njihov rad možete pratiti putem sajta i  Facebook stranice www.facebook.com/iaa.youngprofessionals.rs/

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.