Istorijsko nasleđe i turistički potencijali Srbije na najvećem sajmu marketinških tehnologija u Velikoj Britaniji

0
1248

Pod kupolama dvorane Olympia, u londonskom kvartu Kensington, posetioci jednog od značajnijih sajmova marketinških tehnologija u Evropi – “Technology for marketing” www.technologyformarketing.co.uk, danas i sutra biće u prilici da “prošetaju” kroz manastir Manasiju, dožive njenu veličanstvenu lepotu, na trenutak postanu srednjovekovni vitezovi, oprobaju se u gađanju lukom i strelom, ujedno upoznajući prirodne lepote i kulturno-istorijsko nasleđe Srbije. Svi ovi čudesni doživljaji nastaju zahvaljujući najsavremenijoj “Augmented Reality”, “Virtual Reality” i gaming tehnologiji, čiju primenu u marketinške svrhe, pred više od 10.000 posetilaca i preko 200 izlagača, prezentuju kompanije DunavNET i Homepage iz Novog Sada.

“Technology for marketing” je jedini sajam ove vrste u Velikoj Britaniji i jedan od značajnijih u Evropi. Na jednom mestu, u 15 zasebnih sala, okupiće se više od 200 izlagača, sa ciljem da ukažu i prestave promene u sveri marketinga, koji iz umetnosti rapidno prerasta u nauku.  Na štandu DunavNET-a i Homepage-a posetiocima će u “360° VR Player” tehnologiji virtuelne stvarnosti, uz korišćenje odgovarajuće opreme biti predstavljene kampanje Viteški turnir “Just Out” #Manasija2015” http://bit.ly/2cJeG45 i kampanja #MySerbia http://bit.ly/2cB1aBe rađena za potrebe Turističke organizacije Srbije. “360° VR Player” tehnologija omogućava izradu Virtual Reality videa koji se mogu najbolje posmatrati na specijalnoj opremi, VR naočarima raznih proizvođača, ali i na Youtube i Facebook-u.

TFM London 5

Kompaniju DunavNET http://dunavnet.eu/ čini tim inženjera i naučnika sa značajnim međunarodnim iskustvom i jakim preduzetničkim i menadžerskim sposobnostima. Kompanija posluje na teritoriji celog Zapadnog Balkana, ali i u internacionalnim okvirima, što ih svrstava u red onih koje imaju kontinuirani rast, kako u broju zaposlenih tako i u oblasti proizvodnje. Agencija za kreativnu primenu digitalnih tehnologija u marketingu Homepage http://www.homepage.rs/ je među liderima u sferi modernih tehnologija – interneta, društvenih mreža i mobilnih platformi kod nas. Kreativnost u osmišljavanju i preciznost u realizaciji predstavljaju njihov osnovni pristup prilikom sprovođenja marketing kampanja. Iskustvo, fleksibilnost i posvećenost garantuju vrhunski nivo usluge koju ova agencija nudi, kao i merljive rezultate.

TFM London 4

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.