Webiz edukacija 2016 u Subotici otvara vrata novih poslovnih mogućnosti

0
1339
webiz2016
webiz2016

Nakon veoma uspešne Webiz konferencije u Zrenjaninu i Webiz edukacije na Zlatiboru, organizatori Webiz-a ovih dana intenzivno rade na pripremi još jednog edukativnog događaja koji će se održati u Subotici, tačnije u hotelu Galleria od 18. do 20. novembra. Ovoga puta slogan Webiz edukacije jeste “Otvaramo vrata novih mogućnosti”, što po rečima organizatora dovoljno opisuje šta posetioci Webiz-a mogu da očekuju od predavanja u Subotici.

–          Možda zvuči kao kliše, ali zaista mislimo da smo ovoga puta pripremili najkvalitetniji program do sada. Teme kojima ćemo se baviti su digitalni marketing, e-commerce, digitalni advertajzing, komunikacije, društvene mreže. Ni ovoga puta nema kompromisa pri odabiru predavača, pa će posetiocima teme izložiti neki od  najuvaženijih predavača iz oblasti digitalnog marketinga, kao i predstavnici velikih kompanija i digitalnih marketinških agencija: Istok Pavlović, dr Sanja Vučinić, Vladimir Cerić, Ivan Minić, Marko Ilić, Slobodan Marković, Aleksandar Petković, Goran Jankuloski i drugi. – kaže Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Webiz poslovna edukacija namenjena je poslovnim ljudima, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, pripadnicima kompanija, koji žele da unaprede poslovanje pomoću savremenih tehnologija i digitalnih marketinških alata i tehnika.

–          Prednost našeg programa edukacije su praktična znanja, upotrebljive informacije i saveti koje posetioci mogu da primene na sopstveni biznis. Interakcija sa predavačima je intenzivna i ona se ne završava na kraju predavanja. U okviru networkinga svako može da porazgovara sa predavačima i učesnicima edukacije i da se upozna sa drugim posetiocima. Potencijal upoznavanja i razmene iskustava na događajima ovakvog tipa je izuzetno veliki: ostvaruje se veliki broj poslovnih kontakata sa poslovnim ljudima iz cele Srbije, stvaraju se nova poznanstva i partnerstva, rađaju se poslovne ideje, razmenjuju se mišljenja i iskustva… – rekao je Kovač.

Kotizacije za Webiz edukaciju koštaju 18.500 dinara sa PDV-om, a na sajtu webiz.rs možete videti šta kotizacioni paket obuhvata, kao i sve dodatne informacije vezane za ovaj važan digitalni skup.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.