Integrino gerila baštovani

1
1106
Integrino Gerila Bastovani

Integrino gerila baštovani želeli su svojom akcijom sprovedenoj 24. maja 203.u Beogradu da skrenu pažnju javnosti na važnost ekološko-estetskog pristupa gradu i planeti. Ovaj pokret kao i novi proizvod kompanije „Štark” – integralni keks od celog zrna žitarica „Integrino“ donose prirodu u grad.

Pokret gerila baštovana nastao je sedamdesetih godina u Americi, a od prošle godine, zahvaljući Momčilu Antonijeviću zvanično postoji i u Srbiji. Poznati „Integrino“ gerilci – Lazar Sakan, Bojana Stefanović i Milica Bursać, priključili su se Momčilu u želji  da dovedu prirodu i njenu zelenu snagu u sivu gradsku sredinu.

Praveći „bombe“ od semena – male kugle napravljene od humusa pomešanog sa semenom lekovitiog bilja, žita i cveća i uživajući u punom ukusu zdravlja uz „Integrino“ keks, u „gerilskoj“ akciji ove „bombe“ su bacali na  neuređenu zemlju gradskih žardinjera. Nakon prve kiše „bombe“ će ekspolodirati i u ovaj sivi prostor ćemo zajedno doneti prirodu i opojne mirise. Zahvaljujući „Integrino“ akciji na neobrađenoj i neuglednoj zemlji ispred jedne od višespratnica pojaviće se lavanda, bosiljak i ruzmarin, biljke koje će svojim mirisima i izgledom potpuno promeniti ovaj prostor.

Povodom ove akcije Lazar Sakan je izjavio: “Inače sam osoba koja voli prirodu i bavi se istom. „Integrino“ gerila baštovani su pokret koji pokazuje svakom od nas da možemo sami da učinimo puno po pitanju oplemenjivanja sopstvenog životnog prostora i u bukvalnom smislu donesemo prirodu u grad.”

Kompanija „Soko Štark” je napravila prvi korak za sve nas donoseći nam prirodu u grad proširenjem palete svojih proizvoda novim integralnim keksom napravljenim od zdravih sastojaka – „Integrino“. Ovaj keks sačinjen je od integralnog brašna sa prirodno visokim sadržajem vlakana i bogat hranljivim sastojcima. „Integrino“ keks je izuzetno prijatnog ukusa , a istovremeno bogat zdravstvenim benifitima u kojima sada možemo uživati u tri varijante – klasik, kakao i jabuka-cimet.

Uz „Integrino“ ne morate maštati o prirodi dok sedite u Vašoj kancelariji – mi prirodu donosimo kod Vas u obliku ukusnog i hranljivog keksa.

Na svakoj destinaciji i u bilo kojoj prilici – ovaj hranljivi i ukusan keks biće Vaš savršen obrok!

Ukupna ocena 4.33 od 5

1 KOMENTAR

  1. Izgleda su se predomislili se pa umesto gerila baštovanstva rade gerila marketing za Štarkov keks :)) Trebalo bi da su dosledni ideji o baštovanstvu

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.