Dani komunikacija 2013

0
1354

Hrvatsko Udruženje društva za tržišno komuniciranje (HURA) i hrvatska članica Europskog udruženja digitalnog i interaktivnog marketinga (IAB) predstavljaju nam Dane komunikacija –  hrvatski nacionalni festival marketinških komunikacija, koji će se održati u Rovinju, u hotelu Lone, od 16. do 19. maja 2013.

Dani komunikacija objedinjuju dosadašnje manifestacije IdejaX i Effie u jedan događaj na kojem se promovišu najbolji marketinški projekti u proteklom razdoblju i razmjenjuju iskustva o ulozi klasičnog i digitalnog oglašavanja u kreiranju poslovnih rješenja za razvoj ekonomije. Manifestacija kroz niz predavanja i radionica nudi odgovore na pitanja vezana uz ulogu oglašavanja u pružanju poslovnih rešenja za kompanije i preduzetnike.

Damir Ciglar, predsednik Uprave HURA-e, suorganizatora Dana komunikacija, izjavio je:

“Objedinjavanjem IdejeX i Effie-a, povezali smo ključne elemente ovih nagrada – kreativnost i učinkovitost – u jedno događanje za koje vjerujemo da će zaživjeti kao najvažniji stručni skup na području tržišnog komuniciranja u Hrvatskoj. Osim toga, ovim festivalom želimo i širu javnost upoznati s mogućnostima koje marketing može pružiti gospodarstvu i društvu u cjelini, što je bio i jedan od razloga odabira rovinjskog hotela Lone za novu lokaciju festivala, jer će se sudionici moći uživo uvjeriti kako dobro osmišljen koncept i marketinške aktivnosti rezultiraju poslovnom uspješnošću. Vjerujemo da ćemo novim konceptom festivala, atraktivnom lokacijom te vrhunskim predavačima privući još veći interes struke i javnosti te nadmašiti prošlogodišnje rezultate koji uključuju preko 240 prijavljenih radova i oko 1000 sudionika, okupljenih na IdejiX.”

 

Dani komunikacija u svom trodnevnom festivalskom programu nude brojna predavanja vrhunskih domaćih i stranih stručnjaka iz područja klasičnog i digitalnog oglašavanja. Jedan od predavača je i Faris Yakob, nagrađivani strateg i kreativni direktor, kojeg je Clios proglasio jednim od 50 najboljih kreativaca na svetu, a Fast Company jednim od 10 modernih Mad Men kompanija. Mashable je proglasio njegov blog jednim od 10 najboljih blogova koje treba pratiti, a poznat je i po ulozi u filmu “The Greatest Movie Ever Sold”.

Osim predavanja, dnevni program će uključivati radionice i diskusije na teme relevantne za struku, ali i društvo u celini. Na kraju svakog festivalskog dana organizovane su večernje dodele prestižnih nagrada: Effie za najučinkovitije marketinške kampanje, X za najkreativnije radove realizirane u svim vrstama medija, MIXX za najkreativnije i najučinkovitije radove u online oglašavanju, te studentske nagrade IdejaXica.

Sve informacije o takmičarskon delu programa, cenama kotizacija i prijavama učesnika mogu se pronaći na web stranici festivala:  www.danikomunikacija.com.

 

 

 

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.