Apaone

0
1569
Apaone logo

Web adresa: http://www.apaone.com |Adresa: Srpskih Vladara 52, I/16 Apatin, Železnička 38, IV/19 Novi Sad | Telefon: 

025/779 706, 021/47-29-949 |E-mail:office@apaone.com


O Agenciji:


Marketing Agencija ApaOne je tim uigranih mladih ljudi, profesionalaca. Još od osnivanja postavili smo sebi viziju a to je uspeh, rast i efikasnost. Danas možemo reći da smo od početka bili na pravom putu i zahvaljujući tome uspeli smo da zadobijemo poverenje naših klijenata.
U našem timu su stručnjaci različitih profila kojima su ideje glavna vodilja, a problemi samo izazov. Rastemo i razvijamo se iz dana u dan, širimo svoje vidike, unapređujemo svoje sposobnosti. Zahvaljujući tome radimo ono što volimo i u čemu smo najbolji.
Naš osnovni zadatak je briga o vašem kompletnom identitetu i online nastupu. Osmišljavamo i realizuemo nastup vaše kompanije na internetu koji uključuje izradu web sajta, nastup na društvenim mrežama, realizaciju promotivnih aktivnosti, dizajnerska rešenja, audio i video prezentacije, razvoj web aplikacija i još mnogo toga. Delimo zajednički cilj, a to je uspeh vaše kompanije. 

Usluge:


web dizajn i development

optimizacija sajtova za pretraživače/ SEO

grafički dizajn i grafička priprema za štampu

održavanje web sajtova

Internet identitet – društvene mreže

Kreiranje i relaizacija kampanja

Klijenti/reference:


Fimek – fakultet za menadžement, Marigoldlab.com – pprirodna kozmetika, Clubbing.rs, Domla Publishing,  Viva Travel agencija, Pelican Travel, Novagod.com, Autoskolaonline.com,  Alexandar cosmetics  25info.rs, blogosfera.rs, srbijazatebe.rs, novagod.com, i još mnogi drugi


Organizaciona struktura:

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.