Chivas 12 – piće savremenih dama i džentlmena

0
1349
sergej cetkovic

U novom gradskom prostoru „Promenada“, održana je promocija čuvenog viskija, Chivasa starog 12 godina, koji promoviše dobre, stare vrednosti – na moderan način.

cetkovic1Sve zvanice uživale su u savršenoj fuziji tradicionalnog i savremenog, a svečano je uručena i prestižna titula „Chivas džentlmen godine“ poznatom pevaču koji je mnogo puta dokazao svoju humanost –  Sergeju Ćetkoviću.

U toku večeri održana je i specijalna aukcija tri jedinstvene flaše Chivas Regala, koje su ponsono otišle u ruke Steve Stanića, vlasnika Disco Pevca, Miroslava Kovačavića, vlasnika vinarije Kovačević i Ivana Matovića, vlasnika Gold Distribucije. Sav prikupljen prihod dodeljen je u humanitarne svrhe fondaciji ”Ana i Vlade Divac”.

Osim u odličnom piću, brojni mediji i poznate ličnosti poput Tijane Dapčević, Marka Živića, Nikole Lazetića, Baneta Trifunovića, Bojana Marovića, Tanje Vojtehovski, Ive Štrljić, Minje Miletić, Irene Mišović, Dejana Lutkića, Lazara Sakana, Goge Grubješić, Roksande Đorđević, Andreja Ilića, Slavka Beleslina, Ivane Baltić, Milice Milše, Žarka JokanovićaĐorđa Pavlova, VladimiraMarkovića i mnogih drugih, uživali su u programu koji je vodila Borka Tomović, kao i u zvonkom glasu Chivas lady – Lene Kovačević.

Lena Kovacevic

Chivas Regal

 Chivas Regal je drugi najveći Premium Scotch viski na svetu, sa preko 4 miliona prodatih flaša u čak 200 zemalja. U gradu Aberdinu (Škotska), 1801. godine, braća Džon i Džejms Čivas su osnovali ovaj brend, koji je postao luksuzno piće aristokrata iz cele Evrope. Jedinstvena ekosfera regije Spejsajd u kojoj se nalazi Aberdin, imala je jak uticaj na specifičan ukus viskija proizvedenog u njoj. Danas se često kaže da je Škotska u proizvodnji viskija isto što i Švajcarska u pogledu satova.

Chivas Regal 12YO je jedinstven po tome što se pri konzumaciji mogu jasno osetiti tri vrste ukusa: prvi gutljaj asocira na vinogradarsko voće i jabuke, drugi daje slatkoću meda i note nežne vanile, dok se pri trećoj oseća kremasti ukus šipka…

Chivas džentlmen 21. veka je hedonista sa stilom, društveno aktivan, poslovno ostvaren i urban muškarac koji prihvata izazove i zna da želi samo najbolje od života.

Ukupna ocena 4.50 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.