Reklamondo 2013

0
1508
reklamondo 2013
reklamondo 2013

U sredu 22 maja 2013 godine  će se održati događaj po imenu Reklamondo. Reklamondo predstavlja finalni projekat studenata na praksi na Advertising portalu Lumiere.rs.  Događaj će se održati u novoj zgradi Univerziteta Singidunum u Kumodraškoj 261 sa početkom u 18 časova (sala 047).

Reklamondo se organizuje treću godinu za redom i namenjen je svima koji uživaju u reklamama. Gosti koji će upotpuniti ovaj događaj svojim zanimljivim predavanjima iz oblasti marketinga i advertajzinga su Ivan Stanković, direktor i vlasnik marketing agencije Communis DDB i kreativni direktor marketing agencije Grey Worldwide Srđan Mihajlović.

Program će se sastojati iz dva reklamna bloka i dva gostujuća predavanja.

Ove godine Reklamondo su podržali kompanije: Bambi, Univerzitet Singidunum, Duga komerc, Duga Fruit i Forma Beo D.

P.S. Ako  sttudente pitate zašto je Revolucija glavna tema  Reklamonda 2013 dobiće ovakav odgovor:

“Što se tiče ideje, Revolucija po nama ima jasnu priču. To je “borba” za kvalitetne reklame, a otpor prema lošim. Dakle mi Lumierovci smo borci za kvalitetan i kreativan advertising. To je neko naše vidjenje plakata i ovogodišnjeg Reklamonda.”

Advertajzing portal Lumiere.rs svojim prisustvom na društvenim mrežama i internetu želi da okupi sve ljubitelje reklama na jednom mestu, tako što omogućava svima koji žele, da prate najnovije  svetske i domaće reklame na jednom mestu.

 

Nadam se da ćemo se videti i upoznati u sredu,

Pozdrav

Slavko Alčaković

 

Ukupna ocena 4.67 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.