Delta City Hot Spot za zaljubljene – Uhvati trenutak ljubavi

0
1507

Povodom Dana zaljubljenih Delta City je za sve svoje posetioce organizivao foto konkurs pod nazivom Uhvati trenutak ljubavi. Ono što je izdvojilo ovaj foto konkurs u odnosu na druge jeste mehanizam, čime je offline aktivacija integrisana sa online kanalima komunikacije.

U centralnom atrijumu Delta City-a je bio postavljen Hot Spot za zaljubljene čija je foto kabina privukla pažnju svih posetilaca. Izgledala je potpuno identično kao i sve ostale, ali ipak to nije bila. Pokretanje mehanizama foto kabine je jedino bilo moguće čekiranje putem Facebook ili Foursquare profila.

Putem ličnih profila na Facebook ili Foursquare mreži, pojedinci su se čekirali na kreiranoj lokaciji  usled čega je na njihovom profilu izlazilo obaveštenje da se nalaze u Delta City foto kabini. Čekiranjem se pokretao tajmer koji je odbrojavao pet sekundi i time dao vremena parovima da se pripreme, nakon čega bi usledilo fotografisanje. Parovi su nakon završetka cele aktivacije na touch screen ekranu ispred sebe imali osam fotografija od kojih je bilo moguće izabrati četiri, koje bi odmah dobili odštampane, dok su svih osam fotografija objavljene u albumu koji je bio kreiran na Delta City Facebook stranici.

Svi zaljubljeni parovi koji su se tih dana našli u šoping molu odlučili su da iskoriste ovu jedinstvenu priliku pa je žiri, koji su činili modna blogerka Jelena Karakaš i maneken Vlada Vuksanović,  imao težak zadatak da izabere najlepše fotografije.

Delta City Hot Spot za zaljubljene Delta City Hot Spot za zaljubljene Delta City Hot Spot za zaljubljene 3 Delta City Hot Spot za zaljubljene 3 Delta City Hot Spot za zaljubljene 4 Delta City Hot Spot za zaljubljene 5 Delta City Hot Spot za zaljubljene 6

Unutar kabine bila postavljena web kamera, koja je zabeležila dosta zanimljivih kadrova koje možete videti u nastavku.

Agencija: Communis DDB

Klijent: Delta City

Godina: 2013

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.