Međunarodnio takmičenje A’ Design Awards & Competition je objavilo najbolji dizajn u svim oblastima dizajna za 2013-2014 godinu.

0
1206

A’Design Award & Competition, najveća svetska nagrada u dizajnu je objavila je rezultate takmičenja u dizajnu za 2013 – 2014 godinu: 758 pobednika iz 77 zemalja u 74 različite discipline. Radove učesnika je pažljivo ocenjivao međunarodni žiri  sastavljen od iskusnih akademika, uvaženih novinara  profesionalaca  i iskusnih preduzetnika koji su se detaljno posvetili radovima dok su glasali.

Entuzijasti i urednici iz celog svetu su pozvani da otkriju inspiraciju, poslednje trendove u umetnosti, arhitekturi i tehnologiji tako što će posetiti galeriju pobedničkih radova  A’Design Awards  takmičenja na sledećem linku.

Coca-Cola Tet 2014 by Rice Creative

Rezultati A’Design Takmičenja se objavljuju 15. aprila svake godine. Najbolji proizvodi, projekti i usluge koje odišu najboljim dizajnom , tehnologije i kreativnost su nagrađene u ovom takmičenju. Kao znak nadmoći u dizajnu i inovacijama. Postoji pet nivoa rangiranja: Platinum, Gold, Silver, Bronze i Iron A’Design nagrada.  Ove nagrade se dodeljuju svake godine u svim disciplinama. Dizajner, kompanije i institucije iz svih zemalja se svake godine pozivaju da odaju proznanje svojim delima učešćem u ovom takmičenju.

A’ Design Nagrade se dodeljuju za Dobar Prostorni dizajn (Arhitektura, dizajn Enterijera, Urban dizajn i Pejzažna arhitektura) Dobar Industrijski Dizajn (Dizajn Proizvoda, Uređaja, Vozila i Dizajn Mašina), Dobar Reklamni Dizajn (  Grafički dizajn, Marketing Dizajn), Dobar Modni Dizajn ( Dizan Odeće, Modnih Dodataka, i Dizajn Obuće) Dobar Dizajn u oblasti Usluga, Strategija, Kvaliteta i Inovacije) takođe i Dostignuća u Umetnosti i Literaturi.

Baan by Mr. Paitoon Keatkeereerut Mr.chawin Hanjing Motif Wine by En Garde Interdisciplinary Gmbh Steam by Hakan Gürsu

Dobitnici prisustvuju glamuroznoj gala večeri u italiji, gde se pozivaju na binu da prime svoj pehar,  A’ Design nagradu i godišnji almanah. Takođe imaju šansu da učestvuju u izlozbi najboljih dizajnera godine, kako bi prezentovali svoj rad u Italiji.

A’Design Nagrada je cenjen i sveobuhvatni komplet koji se daje pobednicima kako bi približili svoje radove međunarodnoj publici. Pored pehara, nagrade i almanaha, A’Design Nagrada ukljucuje i PR i marketing usluge, kao što su prevod nagrade, priprema za štampu i doživotna licenca za korišćenje našeg logoa.

Dok je izdanje za 2013 – 2014 godinu završeno, takmičenje za 2014 – 2015 godinu je otvoreno, zainteresovani dizajneri, umetnici arhitekte i kompanje mogu da se registruju i prilože svoje radove na http://www.adesignaward.com i gde mogu naći sve informacije vezane za takmičenje kao što su kriterijumi, važni datumi, imena sudija, obrasci.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.