Agencija New Moment New Ideas Company osvojila 2 nagrade na Epica festivalu

0
1473

 

Agencija New Moment Young & Rubicam Beograd osvojila je jedno srebrno i jedno bronzano priznanje na jednom od najvećih svetskih advertising festivala na svetu – EPICA 2013

 Beograd 28. novembar  2013. Na upravo završenom Advertising Festivalu EPICA 2013 (Europe’s Premier Creativity Awards), New Moment Young & Rubicam Beograd osvojio je srebrno priznanje za rad DuracellPunk, kreiran za kompaniju Nelt i bronzano priznanje za rad Snowboarder, koji je kreiran za turističku agenciju Kielo.

 Među 3 397 radova iz 67 zemaja sveta, kreativni tim New Moment Young & Rubicam iz Beograda bio je jedan od najboljih u našoj regji.

Tim povodom, predsednici regionalne kompanije New Moment Young & Rubicam Žarko i Lazar Sakan, izjavili su:

 New Moment nastavlja tradiciju najnagrađivanije kuće na Balkanu – Hilandarske 14. Srce naše kompanije je upravo kreativnost, a nakon Titanijumskog Lava na kanskom festivalu i nagrade za Agenciju godine na ovogodišnjem Golden Drum Festivalu, najnovije nagrade na Epici samo još jednom potvrđuju sve ono u šta verujemo i pravac u kome vodimo našu kompaniju i naše klijente. 

Epica Awards je jedan od najznačajnijih svetskih advertising festivala, koji se održava od 1987. godine. Jedinstven je po tome što žiri čine glavni urednici magazina o advertisingu iz celog sveta, uključujući Lurzers Archive (Austrija), Creative Review (London), Marketing Week (London) .

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.