KO SU LUMIERE PRAKTIKANTI ZA 2023. GODINU?

0
1097
Lumiere.rs 23

Ako ste se pitali ko to stoji iza tekstova na sajtu i objava na društvenim mrežama Lumiera u 2023.godini, evo blog posta koji će razrešiti tu misteriju. Ovi pozitivni, mladi ljudi –  ovogodišnji praktikanti, su kreativni, spremni da rade i uče i imaju najmanje jedno zajedničko interesovanje, a kao što već možete da pretpostavite to je Marketing. Na fotografiji iznad imate priliku da ih vidite, a u nastavku i da saznate nešto malo više o njima.

Sa leve strane fotke je Ognjen, naš uvek doterani košarkaš koga ćete retko kad videti bez osmeha na licu (i slušalica u ušima). Uvek je pozitivan i otvoren za ideje- tako da je sa njim svaki dogovor jednostavan, ali budući da je vaga, donošenje odluka mu je noćna mora. Obožava da šeta, fotografiše detalje po gradu i ide u teretanu. Vikendi su mu rezervisani za košarku, MotoGP i Formulu 1, a kad ga reklame prekinu u tome on ih ne preskače. Čim ugrabi malo vremena planira neko putovanje, a ako vam još uvek nije preporučio neku pesmu, film, seriju ili podkast verovatno niste proveli više od 10 minuta sa njim.

Pored Ognjena je Uroš, zaljubljenik u Football Manager (možda i zavisnik), a kada pauzira od pokušaja da “izvuče” Southport iz najnižih nivoa engleskog fudbala, posveti se malo i Lumiere-u. Uvek je nasmejan I spreman da pomogne svojim kolegama (iako njemu nema pomoći). Marketing mu je najvažnija sporedna stvar u životu, a mesto najvažnije stvari u životu zauzima fudbal. Obožava da kuva, kada ogladni od fudbalskih pohoda slobodno vreme voli da provede u kuhinji isprobavajući nove recepte koje je pronašao na internetu.

Desno od Uroša je Jovan. Jovanu noćni život nije stran – veliki je poštovalac trvrdog tehno zvuka. Ako u razgovoru sa njim spomenete Ninu Kravic, Roberta Huda ili CJ Bolanda, vrlo je verovatno da će mu suza krenuti od sreće. Inspiraciju crpi iz Stiv Dzobsa – ‘’Inovativnost predstavlja razliku između vođe i sledbenika‘’ jedan je od citata kojima se vodi. Kada nije na žurci penje planine, kada ne penje planine roni, kada ne roni trči, a ako kojim slučajem ne trči, na street workout-u je. Jako je fin, pristojan i kulturan, sve dok mu ne stanete na patiku. Radoznalost je možda ubila mačku, ali u njegovom slučaju samo pomaže Lumieru i kada vidi dobru reklamu definitivno će je prepoznati!

Skroz desno na fotografiji je Tina (to joj je pravo ime). Ona voli da čita Hesea i fotografiše nebo i kućne ljubimce. Do skoro je bila „dog person“ ali kako je nedavno udomila i dve mačke prolazi kroz krizu identiteta. Omiljeni deo dana joj je kasna noć jer ima osećaj da vreme tada sporije prolazi, zato ujutru ne može da se probudi dok nekoliko puta ne snooze-uje alarm- pa je „Kosim hicem naglo prekinuti pospanost“ novogodišnji cilj koji se već neko vreme prepisuje. Obožava sunčano vreme i gerila marketing, a muzika je jedna od stvari bez kojih misli da ovaj svet ne bi imao smisla zbog čega je možete videti u prvim redovima mnogih muzičkih događaja.

Sada, kada ste nas malo bolje upoznali, povezali lik i delo i saznali neke zanimljivosti o nama, nadamo se da ćete i dalje pratiti naš rad ovde na sajtu, kao i na mrežama Instagram i Facebook, a i pružiti nam podršku na nedavno otvorenim nalozima na LinkedIn-u i TikTok-u. Budite slobodni da nam u komentarima pišete Vaše predloge i sugestije. Do neke sledeće objave,

Pozdrav od ove Lumiere ekipe.

Tekst pisao: Lumiere tim Godina: 2023.

Ukupna ocena 4.82 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.