U TOKU PRIJAVE ZA ČETVRTI EFFIE TRENING 2023

0
933
effie trening 2023

Ostalo je nešto više od dve nedelje do početka prijavljivanja radova za Effie Awards Serbia. Organizator (Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije – IAA Srbija) poziva sve zainteresovane da se prijave za još jedan trening posvećen pisanju kvalitetnih radova.

Trening pod nazivom I Wish I Was Special, posvećen je specijalizovanim kategorijama, odnosno njihovom specifičnom zahtevu prema takmičarima. Učesnici će imati priliku da 1. februara čuju Đorđa Trikoša (Insight & Communication Strategist, Ovation BBDO) i Peđu Mitrovića (Consulting & Business Innovation, Ovation BBDO). Oni će podeliti svoje iskustvo i dati najvažnije savete za prijavljivanje radova u ovim kategorijama.

I onda kada vam deluje preteško, pa i nemoguće, da objasnite da je upravo vaša kampanja dovela do nekog poslovnog rezultata, postoji makar jedan ugao, kontekstualna činjenica ili izazov s kojim se vaša kampanja susrela koji potkrepljuje vaš snažan osećaj da jeste. Pristupite podacima temeljno i pošteno. Čak i zabeleženi pad nekog indikatora može da ukazuje na uspeh ukoliko ste u stanju da pokažete da bi u odsustvu vaše kampanje taj pad bio veći. Ta potraga za dokazima će svakako unaprediti vaše svakodnevno razumevanje marketinških izazova, poručuje Đorđe Trikoš (Insight & Communication Strategist, Ovation BBDO).

Trening počinje u 15h, traje 60 minuta, a biće održan putem Zoom platforme,. Prisustvo je besplatno. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla office@effie.rs. Prijave se završavaju 1. februara u 10h.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.