Škoda: Koncert nove zvezde

0
1369

Nova kampanja kompanije Škoda stupa na scenu. Iako u početku deluje kao svakodnevna porodična vožnja, ovoga puta ipak je nešto više u pitanju. Domišljata i interesantna slika svakodnevnice provedene u kolima, agencija Proximity Barcelona učinila je nesvakidašnjim prikazivajući toplinu i sigurnost vožnje u Škoda automobilima.

Ima li nešto slađe od devojčice koja budi emocije svoje majke? Preslatka i puna entuzijazma, kao na koncertu, osvaja pažnju svojih roditelja. Glumeći pravu zvezdu, stavljajući naočare i neobavezno poigravajući se svojom kosom kao da uživo nastupa.
Smešan deo dolazi tek na kraju kada se prizor oslikava u očima drugih ljudi, odnosno onih koji ne sede u kolima, gde se i događa sama magija. Devojčica pevajući dobro poznatu pesmu „Black Velvet„ dobija potpunu podršku svoje majke, njenog najvećeg fana, dok porodica koja čeka na semaforu da se upali zeleno svetlo, odmahuje glavom, pravi grimase i zgranuto doživljava njen mini koncert. Ali na kraju, prava atmosfera je upravo u Škoda automobilu, zar ne?

Klijent : Škoda
Agencija: Proximity Barcelona
Godina: 2017
Tekst pisala : Nevena Borić

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.