Allegro: Maskenbal žurka

0
1043

Svaka devojčica sanja o tome da bude princeza ili čarobna vila bar na jedan dan. Idealna prilika za ostvarenje tog sna se javlja kada im stigne pozivnica za maskenbal. Tada kreće euforija oko traganja za idealnim kostimom, a roditelji su ti koji se trude da pruže svom detetu onaj najbolji i najlepši koji će ih učiniti srećnim.

Poljska kompanija Allegro je odlučila da opet angažuje agenciju Bardzo kako bi kreirala novi reklamni spot. Nakon reklame sa dekom, za koju vam je trebalo pakovanje maramica, stigla nam je nova reklama koja vas i ovaj put neće ostaviti ravnodušnim.

Reklama počinje tako što devojčica daje mami pozivnicu za maskenbal koju je dobila u školi. Nakon toga odlaze u radnju iz koje devojčica izlazi u kostimu dobre vile sa osmehom na licu. Međutim, kada ugleda drugu devojčicu preko puta ulice u istom kostimu taj osmeh iščezava i tada počinje prava avantura. Kao i svaka mama čija je najveća sreća taj neodoljivi osmeh deteta, ona odlučuje da sama sašije kostim, ali bezuspešno. Od kostima zmaja, astronauta, mumije, klovna, pa sve do pčelice, bio je dug i iscrpljujući put. Kada mama više nije znala šta da radi, devojčica se pojavila sa tabletom gde je na sajtu ove kompanije pronašla ono što je najviše želela. Nakon što je paket sa poručenim kostimom stigao, osmeh se vratio i svi u školi su oduševljeno gledali u prelepu devojčicu u običnoj crvenoj haljini. Međutim, ova haljina je možda na prvi pogled bila obična, ali za ovu devojčicu je imala ogromnu vrednost. Dok je njena mama prolazila hodnikom, ugledala je na zidu dečije radove koji su prikazivali ko bi voleli da budu kada porastu. Među tim radovima videla je svoju staru sliku u istoj crvenoj haljini. To je izazvalo suze u njenim očima, baš kao i zagrljaj devojčice na kraju reklame.

Znamo da se sve agencije trude da izazovu najdublje emocije. Možemo da primetimo da je agencija Bardzo ostala dosledna svom stilu kreiranja reklama za ovu kompaniju, s obzirom da je i ovaj reklamni spot osmišljen da razneži gledaoce.

Kompanija: Allegro

Agencija: Bardzo

Godina: 2017

Tekst pisala: Aleksandra Marinković

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.