Legenda gejminga na aerodromu demonstrirao silu u novoj Samsungovoj reklami za S23

0
1015
Samsung S23

Lansiranje S23 linije telefona Samsung je morao da isprati sa kvalitetnom reklamom, što su i uspeli. Kreativnosti nije nedostajalo, a prijatno su nas iznenadili jer se u videu pojavljuje i jedan od najbojih gejmera ikada tj. Faker (Fejker).

Dešavanje je na aerodromu i tenzija naglo počinje da raste dok se mladić nadmeće u jednoj trkačkoj igrici. Celom aerodromu to postaje zanimljivo i nije ih samo šokiralo njegovo umeće u igrici već i specifikacije novog Samsung S23 Ultra telefona. Dizajn, čistoća slike, brzina procesora samo su neke od stvari koje se komuniciraju kao vrhunske u ovoj reklami. Kada se u atmosferi oseti toliko napetosti da se gotovo može seći nožem, dečko saznaje da se trka protiv nekoga ko igranje igrica drži u malom prstu.

Lee Sang-hyeok, poznat kao Faker, profesionalni je igrač igre League of Legends iz Južne Koreje koji je započeo karijeru 2013. godine igrajući za tim SK Telecom T1 u južnokorejskoj ligi LCK. Faker je poznat po svojim visokim mehaničkim sposobnostima i sposobnosti da igra različite heroje u igri, poput LeBlanc, Zed, Syndra, Azir, Ahri i Ryze. Osvojio je prvenstvo sveta u League of Legendsu tri puta, a takođe je bio šampion All-Stars turnira u Parizu 2014. godine, Mid-Season Invitational turnira 2016. i 2017. godine. Jedan je od najbolje plaćenih igrača esporta svih vremena.  

  • Brend: Samsung 
  • Agencije: Starcom Agency, MWWPR Creative Agency, R/GA Digital Agency, Starcom Media Agency

Tekst pripremio: Ognjen Živanović

Ukupna ocena 4.75 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.