Effie awards 2023 – drugi rok za prijavu radova

0
985
Effie 2023

U toku je drugi rok za prijavu radova, koji se završava 16. marta u ponoć.

Takmičari imaju na raspolaganju 22 kategorije, a ova Effie sezona obuhvata kampanje koje se odnose na period od 1. januara do 31. decembra 2022. godine. Dozvoljeno je prijavljivanje radova koji su započeti pre 1.1.2022. ili završeni nakon 31.12.2022, ali je važno da se rezultati odnose na takozvani eligibility period.

Pored takozvanih industrijskih kategorija (proizvodi i usluge), takmičarima su na raspolaganju i specijalizovane kategorije, koje se odnose na specifične poslovne izazove ili situacije. Ove godine ih je 12, a među najatraktivnijima su svakako: Brand Content & Entertainment, Small Budgets (up to 2.5 milion dinars), Positive Change – Social Good, Data-Driven/E-Commerce, Social Media/Influencer Marketing i Performance Marketing. Interesantna činjenica je da su na prošlogodišnjem takmičenjuupravo radovi prijavljeni u ovim kategorijama odneli više nagrada u odnosu na industrijske.

Definicije svih kategorija dostupne su na zvaničnom sajtu, a Effie tim je dostupan za sva dodatna pitanja (office@effie.rs).

Nakon isteka pomenutog, takmičare očekuje i treći rok, koji traje do 30. marta.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.