Webiz Networking Night – “Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention”

0
1234

Petnaest događaja za pet godina je, ako pitate Webiz ekipu, razlog za slavlje!  Zbog toga su rešili da po prvi put Beograđanima poklone događaj koji će se, kao i svaki Webiz do sada, sastojati iz dva neizostavna segmenta – predavanja i networkinga!

          Ove godine realizovali smo petu Webiz konferenciju, a u novembru u Subotici organizujemo desetu Webiz edukaciju. Ponosni smo na ono što smo postigli za 5 godina, ali još više uvereni da Webiz treba nadgrađivati i poboljšavati. Često nas pitaju kada ćemo praviti nešto u Beogradu, i evo, konačno je i taj trenutak stigao! – kaže Vladimir Kovač, direktor Webiza.

–          U petak, 13. oktobra, u zgradi Geozavoda, tačnije u restoranu Salon 1905 održaće se prvi Webiz Networking Night. U prvom delu večeri, od 20 do 21 sat, predavanje će održati Džon Burkhart, svetski poznati i višestruko nagrađivani stručnjak content marketinga. Nakon predavanja, pa sve do ponoći družićemo se na koktelu sa dosadašnjim predavačima Webiza, prijateljima iz partnerskih kompanija, marketinških agencija i onima koji su nam za pet godina pomogli da izgradimo Webiz.

Džon Burkhart će na Webiz Networking Night održati predavanje “Constant Curiosity Marketing: The BALLSY Guide To Getting & Keeping Attention”. Za one koji ne znaju, Džon je poznati keynote predavač iz Londona, content marketing stručnjak i copywriter. Sedam godina zaredom predaje na South By Southwest Interactive (SXSWi), najvećoj tehnološkoj i marketinškoj konferenciji na svetu, gde je zadužen i za pravljenje programa konferencije. Takođe, vodi interaktivne radionice na Cannes Lions International Festival of Creativity i autor je nekoliko poznatih knjiga na temu oglašavanja i marketinga („Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“, „Hacker Maker Teacher Thief“, „Truly Ballsy Content“).

–          Nakon Džonovog predavanja družićemo se na koktelu u restoranu Salon 1905. Događaj je poluzatvorenog tipa, odnosno u prodaju puštamo samo 20 karata koje će moći da se kupe po ceni od 15.000 dinara, i to putem prijave na našem sajtu. Ostatak je rezervisan isključivo za naše prijatelje i partnere, pa preporučujemo onima koji žele da čuju Džona i njegovo predavanje, ali i da se druže sa nama na koktelu, da se što pre prijave.

Webiz Networking Night realizuje se uz podršku kompanije Belgrade Waterfront i kompanije Telekom Srbija.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.