Uhvati dobar PRavac! – PRilika 2015

0
1357
Prilika 2015

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 13. i 14. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, sedmu međunarodnu konferenciju PRilika powered by #BUZZNINAMEDIA pod nazivom „Uhvati dobar PRavac”.

Da li je neophodno izaći iz šablona, promeniti ugao gledanja i ponuditi nove, izazovne odgovore na aktuelna pitanja iz struke?

Rajko Šebek, PR direktor u Elektroprivredi Crne Gore i ovogodišnji predavač konferencije kolegama savetuje da se dobro pripreme za sledeću godinu i da ‘ništa nije kao pre’. Poručuje da što pre prihvatimo tu istinu, kako bi se lakše prilagodili novom svetu gde na tronu sedi njegovo visočanstvo on-line svet. Smatra da jedini recept uspeha je neprestana nadogradnja znanja i spremnost da se brzo odgovori promenama jer ako na to nismo spremni rizikujmo da nas ‘pregazi vreme’.

Beograd će ugostiti coveka koji je radio PR Dalaj Lami ali i Severini.

Danijel Koletića, CEO, Apriori komunikacije Hrvatska, regionalni stručnjak u oblasti komunikacije smatra da će najveći izazov u narednoj godini biti da se ostvare emocije kod nove potrošačke publike, stvaranje nove vrednosti brendova, zadržavanje koraka inovativnosti upotrebom novih tehnologija i ostati jednostavan i snažan u procesu stvaranja.

Zaboravite na leteće automobile i robota batlera.

Ovogodišnji predavač prof. Jose Cordeiru sa Singularity univerziteta ima svoj put budućnost za koji kaže da će biti veoma interesantno mesto. Šta više, po njegovim istraživanjima ta budućnost može doći mnogo ranije nego što smo ikada zamišljali.

U okviru konferencije predviđeno je da se održe dva glavna predavanja, osam studija slučaja iz zemlje i regiona kao i dve panel diskusije. Učesnici koji budi prisustvovali, imaće mogućnost da izbliza i lično čuju iskustva i savete jednih od najdinamičnijih profesionalaca iz struke.

Ponesite Vaše vizit karte

Dodatna vrednost ove konferencije je lično okupljanja kolega iz struke i mogućnost da podelite svoju priču, kreirate kvalitetan dijalog i na taj način doprinesete unapređenje standarda struke. Budite uvereni da ćete se vratiti sa događaja sa raznim novim kontaktima,kao i da će nova uspešna partnerstva uslediti.

PRilika je međunarodna godišnja konferencija posvećena komunikaciji i odnosima s javnošću. Konferenciju organizuje Društvo Srbije za odnose s javnošću, uz pomoć partnera, sponzora, članova i drugih i kolega, i na taj način aktivno doprinosi razvoju PRofesije u Srbiji.

Članovi srodnih udruženja iz zemalja u regionu (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina) – plaćaju cenu kao i članovi DSOJ, a na osnovu Protokola o regionalnoj saradnji. Dok je članovima ostalih poslovnih asocijacija u regionu odobren popust na kotizaciju, u visini od 10%.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu DSOJ http://pr.org.rs/ ili nas kontaktirajte drustvo@pr.org.rs.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.