Održana 16.MT:S Noć reklamoždera – Frikom – “7 secrets by KING’’

0
1313
frikom king
frikom king

Sava Centar je svoj bogati novembarski program zavrsio  fantastičnom manifestacijom mts Noć Reklamoždera, koja je na najbolji način najavila nastupajuće praznike. Raspoloženu publiku, na samom ulasku u Sava centar dočekala je muzika iz Naxi DJ kornera, a pravu karnevalsku atmosferu, dodatno su  uveselili pokrovitelji manifestacije: mts, Samsung, Uniqa, Sensation refresh drink, Black’n’Easy kafa, Frikom, Avon i Nacionalna turisticka organizacija Crne Gore.

Tema ovogodišnje Noći bila je: zlatna Srbija. Zemlja sjajnih sportista koji su svojim neverovatnim uspesima na svetskim i evropskim takmičenjim, osvojenim prvim mestima i zlatnim medaljama, bili definitivno najbolja reklama Srbije u svetu.!

Tim povodom, BRAND SERBIA, nagradu za najbolju promociju Srbije dobilo je Ministarstvo omladine i sporta, a nagradu je primio ministar Vanja Udovičić koji je ove večeri bio u društvu zlatnih sportista – Milice Dabović zvezda ženske  košarkaske reprezentacije i fudbalera mlade reprezentacije Srbije Filipa Manojlovića. Publika je ovaj sportski, zlatni trio nagradila ovacijama. Nagradu je uručila gospođa Ljubinka Zarubica, direktor funkcije za marketing i razvoj direkcije za privatne korisnike Telekoma Srbije, koja je  istakla da oni kao kompanija uvek daju značajnu podršku sportu i sportistima.

 

AMBASADOR REKLAMOŽDERA, nagradu za najveći humanitarni doprinos društvu dobila je fondacija “Novi Beograd” koja se nesebično zalaže  za pomoć deci. Nagradu ispred fonadacije  primio je naš proslavljeni sporista Aleksandar Šapić.

FRESH TALENT nagrada pripala je mladim stvaraocima koji su svojom kreativnošću skrenuli pažnju reklamožderskog borda sa reklamama koje su sami snimili. Nagradu su primili, Srdjan Janković, učenik Treće beogradske gimnazije i Aleksandar Ignjatović, apsolvent IT akademije u Zemunu. Nagradu je predala, direktorka marketinga Uniqa osiguranja, gospođa Sonja Maric.

WORLD TOUR nagrade za domaću i regionalnu reklamu koje su završile u svetskoj retrospektivnoj turneji  Noci Reklamozdera i tako obišla svet dobile su 4 reklame:

Drama u taxiju ” Otelo” za JDP, agencije MCCann Beograd. Nagradu su primili, gospođa Svetlana Paroški PR menadžerka JDP-a I glumac iz spota Nebojša Ljubišic.

 

Druga srpska reklama iz svetske turneje 2015 jeste i reklama za Jelen pivo- Naša Stvar, agencije Leo Burnett.

Treća nagrada je izuzetna reklama o Beogradu. ” Beokonstruktivizam” u režiji Borisa Miljkovica za  Turističku organizaciju Beograd, koju je primio direktor ove institucije gospodin Miodrag Popović.

Četvrta nagrda za reklamu u svetskoj turneji pripala je reklami Telekoma Slovenije-Itak- Govori ljubezen , čiji je autor kreativni direktor agencije ‘’Pristop’’,gosp.Aljoša Bagola.

 NAJ DOMAĆA REKLAMA 2015 – Predstavnica agencije SuperStar, organizatora mts Noći Reklamoždera – Goga Grubješić i predsednica žirija publike, Jelena Mihajlović – student Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu proglasile su pobednika NAJPOPULARNIJE DOMAĆE REKLAME PO BROJU GLASOVA PUBLIKE.  Nakon formiranja fantastične liste TOP 31 i višemesečnog on – line glasanja, pobedila je reklama FRIKOM “7 secrets by KING’’

 

NAJ GLUMAC U REKLAMI –  Medijski partner manifestacije, besplatne novine 24 SATA dodelile su nagradu čitalaca za NAJPOPULARNIJEG GLUMCA U REKLAMI. To je Ivan Bosiljcic”, koji nažalost nije bio u mogućnnosti da primi nagradu pa ju je u njegovo ime preuzeo  direktor marketinga kompanije Frikom

NAJ INOVACIJA – nagrada za reklamu koja je izašla iz standardnih okvira i zadivila javnost inovativnom i efektnom realizacijom je  reklama za 4 G ” Pokrivamo Srbiju da biste je vi otkrili” kompanije mts.

I za sam kraj, dodeljena je nagrada, tačnije prestižni telefon Galaxy S6 edge + zanimljive  FB aktivacije ” Otkrij nam Tvoj svet”. Pobednika je izabrao gospodin Miško Nećak, filmski reziser, scenarista i režiser reklama. Ovaj, jedan od najpoželjnijih telefona pripao je Maji Jolkic, koja je na konkursu bila najkreativnija. Ona je nacrtala svoj svet, jer ne može da naslika sve sto voli, kako je izjavila

I to je bio sjajan uvod u prvi, od četiri bloka reklama koje je za  ljubitelje Noći Reklamozdera spremio njen autor i selektor Jean Marie Boursicot.

Prepuna dvorana Sava Centra izgledala je čarobno sa svetlećim Uniqa balonima i karnevalskom muzikom Sensation poštaljki.

Mts  Noć Reklamoždera je ponovo opravdala sva očekivanja. To je noć koja se prepričava dugo i čeka godinu dana.  S razlogom!!!

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.