SAMSUNG KORNER – aplikacija za kupovinu preko telefona i tableta

0
1270
samsung korner aplikacija
samsung korner aplikacija


Predstavljena prva lokalna aplikacija za kupovinu filmova, časopisa, knjiga i  muzike

 Beograd, 27. jun, 2013. – Kompanije Samsung Electronics i New Look Entertainment predstavile su zajednički projekat, SAMSUNG KORNER aplikaciju za kupovinu sadržaja preko smart telefona i tablet uređaja, prvu te vrste u ovom regionu. Od sada korisnici u Srbiji imaju na raspolaganju na jednom mestu, kada god požele bez obzira na mesto gde se nalaze, oko 200 domaćih i inostranih filmskih hitova, veliki broj knjiga različitih žanrova (od literature za decu do bestselera domaćih i stranih autora), oko 5000 muzičkih numera (od muzike za decu, domaće narodne i pop muzike do inostranih hitova), preko 20 domaćih magazina (Hi–Files, Serije+, Travel, PC Press, Cinema +, Story, Lisa, Sensa, Sensa Special, Elle, Cosmopolitan, National Geographic, Men’s Health, Moja lepa bašta, Moj stan, Mama,…), kao i popularni strip “Edit i ja”.  Aplikacija je jednostavna za korišćenje, a može se preuzeti besplatno preko  Samsung Apps. Pored Srbije, planira se širenje aplikacije na ceo ex YU region.

Samsung Korner
Samsung Korner

Aplikacija SAMSUNG KORNER neguje individualnost korisnika i pomaže mu da otkrije svet koji voli, a koji do sada nije znao gde da pronađe.  Sadržaj koji je trenutno dostupan obezbeđen je u saradnji sa brojnim distributerima i firmama, među kojima su: Taramount film, MCF, Soulfood, pozorište Boško Buha (muzika za decu), Adria Media, Goodtimes, Duke&Peterson, Hi-Files, PC Press, Menart – Metropolis GoLive, City Records, KCN, BN, Grand, Gold, Dallas Records i New Look Entertainment. SAMSUNG KORNER prati ukus korisnika i prilagođava se potrebama tržišta, što znači da će u narednom periodu ponuda sadržaja biti dodatno obogaćena novim knjigama, magazinima, filmovima i muzikom.

Kompanija Samsung je lider u kreiranju inovacija, kako uređaja tako i novih sadržaja koji obogaćuju svakodnevni život svih korisnika. SAMSUNG KORNER je korak dalje u ponudi aplikacija za smart telefone i tablete na našem tržištu, jer se na jednom mestu nalaze sadržaji iz oblasti zabave: od domaćih magazina i filmova, preko knjiga i muzike i, što je najvažnije, ponuda sadržaja na ovoj aplikaciji se konstantno proširuje. Svi ljubitelji Samsung uređaja imaće prilike da sadržaje SAMSUNG KORNERA vide i na velikom ekranu, što znači da će SAMSUNG KORNER uskoro biti dostupan i za Samsung Smart televizore“, rekao je Saša Marjanović, direktor korporativnog marketinga u kompaniji Samsung Electronics.

 „New Look Entertainment tim ponosan je na  SAMSUNG KORNER aplikaciju, ne samo zato što je ovo u tehničkom smislu dobro urađena aplikacija, već i zato što se nude sadržaji koji su sada dostupni gde god se mi nalazili. Posebno nas raduje ponuda knjiga raznovrsnih žanrova, koje promovišemo upravo kroz ovu aplikaciju, jer smo mi obezbedili sve književne naslove koji su trenutno dostupni. U pripremi su audio knjige, posebno pogodne za mlađu decu koja još uvek nisu naučila da čitaju. New Look Entertainment  se zahvaljuje kompaniji Samsung na ukazanom poverenju i saradnji koja se pretvorila u pravo partnerstvo na lokalnom tržištu. “, izjavio je Ivan Košutić, direktor New Look Entertainment.

Sadržaji SAMSUNG KORNERA mogu se nabaviti preko brojnih sistema plaćanja: QVoucher, Money Booker, kreditnih kartica (Visa, Master, Maestro) i putem PSMS poruka.

Važna informacija za domaće i regionalne kompanije – “Content Providere”: ukoliko imaju viziju za budućnost i kvalitetnu ponudu, preko SAMSUNG KORNERA imaju mogućnost da plasiraju svoje sadržaje, a na taj način dobijaju šansu da se promovišu kroz SAMSUNG KORNER aplikaciju i postanu deo ove razvojne platforme.

Ukupna ocena 4.33 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.