Represent Communications sedmi put agencija godine

0
1349

Beograd, 5. novembar 2013 – Agencija Represent Communications nagrađena je priznanjem „Punom parom napred“ za najuspešniju agenciju za odnose sa javnošću u Srbiji. Za jedanaest godina koliko posluje na tržištu, Represent Communications laureat je ove nagrade po sedmi put, i to u kontinuitetu od 2006. godine.

„Punom parom napred“ dodeljuje Svet marketinga, izdavač specijalizovanog časopisa Taboo, najboljim pojedincima, agencijama i specijalizovanim preduzećima za poslovanje na tržištu marketinških usluga Srbije, a na osnovu poslovnih rezultata iskazanih kroz završne račune o poslovanju privrede i njihovim rangiranjem.

IMG_5947

 

„U tržišno izazovnim uslovima, kakvi su obeležili poslednjih par godina, nagrada „Punom parom napred“ predstavlja potvrdu da hrabrost u donošenju poslovnih odluka i odlučnost u njihovom sprovođenju uvek budu prepoznati u javnosti. Izmenjeni uslovi poslovanja, a time i komuniciranja, nametnuli su potrebu da naše poslovanje proširimo na integrisane komunikacije, ali i da uvođenjem velikog broja novih usluga i pristupa plasiranju informacija, još jednom dokažemo da smo korak ispred tržišta. Najveće je zadovoljstvo kada i objektivni parametri u praćenju poslovnog uspeha, koje Taboo rangira kao kriterijume za dodelu ove nagrade, pokažu da lidersko ponašanje donosi rezultate“, izjavila je Jelena Kovačević, generalna direktorka agencije Represent Communications. 

Screenshot001

Agencija Represent Communications osnovana je 2002. godine sa ciljem da odgovori sve većim zahtevima rastućeg srpskog tržišta komunikacija. Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) dodelilo je agenciji Represent communications titulu agencije godine za 2012. Agencija je dobitnik prestižnog međunarodnog priznanja Superbrends i afilijacija najpoznatije svetske PR mreže Weber Shandwick, koja je nedavno proglašena za najbolju na svetu prema uglednom Holmsovom izveštaju (The Holmes Report) i posluje u skladu sa njihovim visokim standardima. Deo je Represent Sistema, grupacije specijalizovanih agencija za poslovnu komunikaciju koju čine i Represent Communications u Podgorici, Real Time Clipping Group i Dkit.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.