Prihvatamo izazov, spremni smo za transformaciju – Izazov 2018

0
1627

Na predstojećem četvrtom regionalnom forumu komunikacionih lidera – IZAZOV 2018, koji se pod sloganom “Transformiši svoj biznis!” održava 12. i 13. marta, učestvuju i Katarina Kostić, regionalna direktorka razvoja za medijske operacije u okviru I&F McCann Grupe, Jana Savić Rastovac, kreativna direktorka agencije McCann Beograd i Maja Gabrijan, direktorka HR u I&F McCann Grupi. Zajedno sa drugim komunikacijskim stručnjacima iz Srbije i regiona, imaće priliku da pokrenu dijalog na najaktuelnije teme iz struke.

Katarina Kostic, Jana Savic Rastovac i Maja Gabrijan

Katarina Kostić moderiraće panel Catching trends for Big Gains koji otvara forum. Tema panela su najnoviji rezultati istraživanja o trendovima u Srbiji i regionu, a učesnici su Nikola Žinić (Bruketa&Žinić&Grey), Victor Croitoru (IPG Mediabrands), Borislav Miljanović (Represent Communications), Tanja Tatomirović (Microsoft), Nikola Kostoski (Ahold Delhaize Serbia) i Hrvoje Rein (L’Oreal).

Jana Savić Rastovac će učestvovati na panelu Check point > Gde smo? i zajedno sa drugim panelistima diskutovati o srpskoj kreativnosti i poslednjim rezultatima istraživanja o stanju struke u Srbiji i regionu.

O podmlađivanju struke, motivisanju mladih talenata, edukaciji zaposlenih i zaradama u industriji komunikacija biće reči na panelu Talenti, pogonsko gorivo industrije – gde su, šta rade? koji se održava drugog dana foruma, a na kojem će jedna od panelista biti i Maja Gabrijan.

IZAZOV je događaj namenjen profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija koji rade u kompanijama i agencijama. Prošle godine forum je okupio preko 250 stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija, iz više od 65 agencija i 70 kompanija iz celog regiona.

Više informacija nalazi se na stranici: http://www.izazovforum.rs

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.