Portal za ljubitelje gastronomije – Ukusno i brzo – Carnex

0
1423
carnex

Jedno od novijih iznenađenja za sve one koji uživaju u pripremi ukusnih zalogaja je portal Ukusno i brzo,  namenjen kulinarskim umetnicima ali i potpunim početnicima. Portal koji nudi savete za usavršavanje umeća u kuhinji, ali i prateću mobilnu aplikaciju, osmislio je i kreirao tim digitalne agencije Drive za klijenta Carnex. Ukusno i brzo omogućava kontinuiranu komunikaciju brenda sa korisnicima, prilagođenu njihovim potrebama ali i savremenom užurbanom načinu života. Svi korisnici na jedan klik mogu da dobiju savet, inspiraciju ili nauče trikove velikih majstora.

Tradicionalni i recepti u trendu, trikovi za brže i uspešnije snalaženje u kuhinji i zanimljivosti iz gastronomije probudiće u svakom posetiocu portala hedonistički duh. Osim modernog dizajna i visokog kvaliteta produkcije, sajt je interaktivan i omogućava svim posetiocima da kreiraju svoj nalog, ostavljaju komentare, ali i kreiraju sopstvenu knjigu recepata.

Zanimljivosti

Ukusne i brze recepte na portalu su podelili i poznati glumci, voditelji, blogeri i iskusni kuvari: Milan Kalinić, Milena Vasić, Zoran Kesić, Ana Ćubela i Dražen Jakopović (kuvar MK Mountain Resort-a).

Kulinarske tajne i trikovi u serijalu  „Tips&Tricks“ – odnosno „Kako da..“ lakše i brže pripremite hranu ili pravilno upotrebite kuhinjske alate – pomoći će svakome da se u kuhinji oseća kao šef luksuznog restorana.

Lifestyle kategorija „Vaš kutak“ namenjena je svima koji vole zanimljivosti iz oblasti kulinarstva, pripreme i serviranja hrane, dok je sekcija „Moj Kuvar“ personalizovana i prepuštena korisniku, koji može kreirati sopstveni kuvar biranjem recepata sa sajta ili unošenjem svojih.

Koliko kuvanje može biti zabavno otkriće vam Facebook aplikacija „Začini i Zakuvaj“ u kojoj možete postaviti svoje ideje za kreiranje ukusnih obroka, dok mišem po ekranu birate sastojke ne napuštajući društvenu mrežu.

Rezultati

Portal Ukusno i brzo ima više od 600 hiljada jedinstvenih korisnika za period od godinu dana,  a korisnici su otvorili preko milion i devetsto hiljada strana i posetili portal više od 800 hiljada puta.

Ukupan doseg (reach) od početka puštanja serijala „Tips&Tricks” na Facebook stranici je 504 hiljade, dok su korisnici proveli više od 3h gledajući video sadržaje. Video recepti u kojima su poznati delili svoje umeće pregledani su više od  60 hiljada puta.

Posetite sajt i saznajte zašto mu se toliko korisnika vraća svakog dana: www.ukusnoibrzo.rs/

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.