Pola miliona korisnika Plazma stikera na Vajberu!

0
1253

Prošlog meseca, korisnike Vajbera obradovala je sjajna vest – svima omiljena Plazma je lansirala paket jedinstvenih i zabavnih Vajber stikera!

Da je reč o pravom potezu svedoči činjenica da je Plazma stikere, nakon samo mesec dana od lansiranja, preuzelo više od pola miliona korisnika, što je čini jednim od najvoljenijih brendova na Vajberu u Centralnoj i Istočnoj Evropi u ovom vremenskom periodu. Snaga brenda, pažljivo istraživanje i odabir poruka koje bi korisnicima bile najpotrebnije, ali kreiranje veselih i zabavnih stikera dali su odličan rezultat: 7 miliona stikera poslato je putem poruka u prvih mesec dana. Na ovaj način se Plazma još jednom pozicionirala kao lider i pokazala da je brendu mesto i u privatnom „chat-u“ kao i da je to budućnost interakcije brenda sa potrošačima na online kanalima komunikacije.

Praćenje globalnih trendova uz osluškivanje želja potrošača još jednom se pokazalo kao uspešna formula saradnje kompanije Bambi i marketinške agencije Communis DDB, a uvek sa ciljem da ljubitelje Plazme obraduju na novi način.

Sve što ti treba za sjajno dopisivanje sa prijateljima možeš naći na Vajber Sticker marketu http://bit.ly/PlazmaViberStikeri

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.