Počinje serija Effie treninga u 2023

0
1041
Effie Srbija

Šesta Effie sezona je počela, a ono što sledi je serija besplatnih, edukativnih treninga namenjenih budućim takmičarima. Prvi u nizu održaće se 16. januara od 15 do 16h na Zoom platformi i biće posvećen segmentu istraživanja u Effie prijavi. Trening vodi Predrag Kurčubić, Managing Director Ipsos Adria East.

Precizni podaci i njihovo predstavljanje jedan su od najvažnijih zahteva koje prijava stavlja pred takmičare, bilo da se radi o ciljevima, kontekstu, rezultatima kampanje. Bez relevantnih podataka predstavljenih na adekvatan način, prijava ne zadovoljava standard Effie takmičenja.

Trudite se da jasno defnišete ciljeve, tako da budu konkretni, realni i merljivi. Operacionalizujte ih kroz odgovarajuće indikatore, a onda ćete lako prikazati rezultate. Ciljeve i rezultate posmatrajte kao jednu celinu, jedan je od saveta koje će direktor Ipsosa uputiti takmičarima.

Organizator Effie takmičenja, International Advertising Association (IAA Serbia) www.iaa.rs , podseća da je edukacija tržišta jedna od najvažnijih aktivnosti, budući da se Effie smatra platformom koja unapređuje tržište, a ne samo advertising festivalom. Prethodne godine Organizacioni odbor Festivala je identifikovao najzahtevnije segmente Effie prijave i na osnovu toga definisao teme treninga koje vode predstavnici kompanija i agencija sa najvećim brojem osvojenih Effie trofeja. Edukacija će se organizovati sve do polovine februara (ukupno 6 treninga), kada se otvaraju prijave.

Svi materijali potrebni za pripremu prijava za ovogodišnje takmičenje dostupni su na www.effie.rs

Ukoliko ste zainteresovani za trening, potrebno je samo da potvrdite prisustvo na office@effie.rs. Prijave traju do ponedeljka, 16. januara u 10h.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.