Počelo prijavljivanje za studentsko takmičenje PRilika 2014!

0
1201
Prilika studenti 2014

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), treći put za redom, u okviru godišnje konferencije PRilika 2014, organizuje nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti odnosa s javnošću.

Konkurs je otvoren za studente upisane na bilo koji studijski program osnovnih akademskih, strukovnih ili master studija na državnim i privatnim visokoškolskim institucijama u Republici Srbiji. Kotizacija se ne naplaćuje, a timovi studenata mogu da broje tri ili četiri člana.

Cilj takmičenja je da ponudi mogućnost studentima da, kroz rešavanje studije slučaja, prošire svoja znanja, praktično ih primene i testiraju kroz kreativno rešavanje zanimljivih poslovnih situacija i izazova iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

“Na ovogodišnjem takmičenju studiju slučaja je pripremila kompanija Vip Mobile. Prethodnih godina su to bile kompanije NIS i Henkel Srbija. Trudimo se da uvek obezbedimo primere iz kompanija koje posluju na našem tržištu i realne situacije iz poslovnog sveta gde studenti mogu da odmere svoja dosadašnje stečena znanja sa kolegama sa drugih fakulteta i steknu svest na kojim veštinama moraju još da rade u budućnosti. Svoja rešenja brane pred bar dva člana žirija koji rade u kompaniji iz koje je studija slučaja, ali i pred drugim stručnjacima. Često ovo takmičenje predstavlja svojevrstan ‘match making’ prostor u kome dobri studenti dobiju priliku za praksu, a veoma često i ponudu za zaposlenje. Takođe, takmičenje ima veliki značaj i za DSOJ,  jer zapravo predstavlja jedan vid promocije, unapređivanja i razvoja struke odnosa s javnošću, što predstavlja jedan od značajnih ciljeva i zadataka strukovnog udruženja. Podržavajući i organizujući ovo takmičenje, DSOJ širi svoju bazu i uticaj strukovne organizacije od samog početka razvoja karijere mladih budućih stručnjaka”, rekla je dr Danijela Lalić, koordinatorka nacionalnog studentskog takmičenja PRilika 2014.

Svi zainteresovani studenti mogu da prijave svoje timove najkasnije do nedelje, 5. oktobra 2014. godine, slanjem popunjenog prijavnog formulara na mejl Društva drustvo@pr.org.rs.

Više informacija o konferenciji i predavačima pronađite na sajtu DSOJ.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.