Peugeot Norveška skreće sa trase – McCann Oslo

0
1388
Peugeot Norveska

Tokom leta 2017. godine, McCann Oslo i Peugeot putovali su Norveškom, od istoka do krajnjeg severa, u potrazi za lepim krajolicima koji oduzimaju dah. Rezultat je OmVeier (Detours) – projekat koji je pretočen u razne formate, od štampane knjige ispunjene uzbudljivim iskustvima koje pružaju norveški putevi, do oglasa i sadržaja za društvene mreže za celu jednu godinu.

Naši saradnici, fotograf Sverre Hjørnevik i pisac Hallgeir Opedal, dobili su zadatak da dokumentuju sve lokacije i inspiriše čitaoce da se upuste u pravu avanturu u svojoj zemlji. Prikupljeni materijal je postao osnova za stvaranje sadržaja za Peugeot-ove međunarodne reklame i društvene mreže – a u Norveškoj, svi novi vlasnici Peugeot-a dobili su svoj vlastiti primerak knjige “OmVeier” kako bi još više uživali u kilometrima koji im predstoje.

“Mi volimo naše automobile, ali mnogo više volimo ono što oni za nas čine. To je deo naše strategije kojom negujemo osećaj slobode koji Peugeot pruža, dok istovremeno približavamo brend norveškom tržištu,” dodao je Lars Ruud, direktor marketinga Peugeot Citroën DS.

Pogledajte o čemu se radi: http://kampanje.peugeot.no/web/faces/public/exo/omveier

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.