McCann i Carnex predstavljaju novog člana Smazalice ekipe

0
1370
Carnex Smazalice

Prva posebna linija inovativnih proizvoda namenjenih deci, Smazalice, bila je pravi pogodak. Carnex i McCann Beograd zato nastavljaju u dobrom ritmu i šire komunikaciju ka novim ciljnim grupama. Upoznajte novog člana družine – pandu, koji je doneo tri nova proizvoda i fantastična ukusa u kojima mogu da uživaju svi, pa čak i oni koje ručak strašno smara. Novi Carnex Samazalice proizvodi namenjeni su mlađima, a ovu poruku na izuzetno zabavan način prenosi naš novi lik – simpatični panda koji ume da đuska, baca rime i koji čvrsto veruje u to što priča.

„Rešili smo da se mlađima obratimo na njima prepoznatljivom jeziku i maniru koji bi im poručio da pratimo i razumemo njihovu problematiku. Oni su brza i informisana generacija, koja tačno zna šta voli i želi, i ni najmanje se ne ustručava da to i kaže. Pored toga što nam poručuje da je bolje imati petice nego dvice, panda kod klinaca budi jednu novu ideju, a to je da svoj ukusni doručak, ručak, užinu ili večeru mogu pripremiti sasvim sami, baš onako kako su zamislili“, objasnila je Divna Peškir, Copywriter u McCann Beograd.

Ako ste se zapitali koja je to numera deo novog TV spota, a i glas vam se nekako čini poznatim, otkrićemo vam malu tajnu – izvođač je jedan od članova poznatog beogradskog pop sastava „Zemlja Gruva“, MC Milovan.

„Kako se publika kojoj se obraćamo širila, tako smo tražili što interesantniji način da pomirimo male i velike probirljivce, koje je jako teško pomiriti ☺ Ne želimo mnogo da otkrivamo, ali u planu je nastavak kampanje, a samim tim i razne dodatne zanimljivosti,“ rekla je Aleksandra Bradić, Account Manager, McCann Beograd.

„Rad na kampanji koja je namenjena deci je specifično zahtevan. Deca su ciljna grupa koja ne prašta: ili im se dopada ili ne, nema sredine. Ne pamtim veseliji projekat. Jedino što mogu da dodam je: <3 za Carnex i #smzltz“, dodao je Miloš Opačić, Art Director, McCann Beograd.

„Carnex je brend koji ove godine slavi 60 -ti rodjendan. Kada imate toliko snažan brend iza sebe, sa proizvodima koji vladaju porodičnom trpezom već decenijama, onda je pozicioniranje svakog novog proizvoda pravi izazov. U cilju privlačenja i animiranja mlađe publike, Carnex je pre dve godine ušao u dečiji segment sa linijom Smazalice. Nakon velikog uspeha prvog talasa Smazalice kampanje, naredni izazov je bio napraviti nešto još bolje. Dobro smo upoznali našu posebno zahtevnu publiku – decu i mlađe adolescente, i potrudili se da razumemo interesovanja koja imaju, da im se obratimo njihovim jezikom. Gledajući celokupan projekat sa vremenske distance, verujemo da smo – lanisiranjem novog Smazalice lika i nove pesme, uspeli da im se dodatno približimo.  Smazalice panda je pravi predstavnik svoje generacije. On je jedan „cool“ lik. Da smo uspeli da ostvarimo cilj, najbolje pokazuju izuzetno pozitivne reakcije naših mlađih potrošača na nedavno proširen asortiman Smazalica.“ rekle su Olivera Papestijević i Tijana Katalinić, brend menadžerke Carnex-a, koje su prepoznale postojeću potrebu i prostor u segmentu proizvoda namenjenih deci.

Uticajni mladi Instagrameri i YouTuberi, Lea Stanković i Andrija Jović, pomogli su nam da predstavimo nove proizvode i na drugačiji način, primereniji za malo stariji deo publike. Pogledajte o čemu se radi:

Život sa roditeljima VS studentski život – https://www.youtube.com/watch?v=jA8er2noZEU

Tipovi ljudi na pikniku – https://www.youtube.com/watch?v=VAFlWDYF2eY&t

Kreativni tim: Miloš Opačić, Divna Peškir, Branko Rosić, Nikola Nikolić

Akaunti: Aleksandra Bradić, Milica Vojnović

Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac

Strateški planeri: Aleksandar Milojević

Produkcija: Nebojša Ereš

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.