Održan ABBYY Effective Business Day 2013

0
1362
Sergey Osypenko ABBYY
Sergey Osypenko ABBYY

Četvrti po redu poslovni forum ABBYY Effective Business Day, održan je 23. maja u  Beogradu u Azzaro Business klubu, na kome je prisustvovalo preko sto učesnika iz oblasti bankarstva i osiguranja, kao i predstavnici domaćih firmi i državnih insitucija. Organizatori foruma su kompanije GoPro, Žejn, Fujicu i Abbyy.

Abbyy Effective Business Day IV obuhvatio je prezentacije rešenja i dobrih praksi primene alata i novih tehnologija za elektronsko poslovanje i upravljanje dokumentima koji svojim naprednim funkcionalnostima mogu zadovoljiti propisane zakonske standarde. Među prezenterima bili su: Marina Blagojević (ICT Klaster), Ognjen Panić (GoPro), Sergey Osypenko (ABBYY), Ernest Žejn i Tadej Drmaž (Žejn), Aleksandar Spremić (Halcom), Vesna Redžić (Coming), Dejan Vujić (Division).

Primenom savremenih tehnologija elektronske obrade podataka, osim konkurentne prednosti, kompanijama se omogućava da kroz brzi protok informacija, bržu evidenciju i uštedu u resursima, bolje upravljaju svojim poslovanjem, poboljšaju performanse poslovanja i smanje operativne troškove na duži rok.

Teme o kojima se govorilo odnosile su se na elektronsko upravljanje dokumentima i poslovnim procesima (napredne funkcionalnosti), efikasnu primenu ABBYY OCR/ICR tehnologija, tehnologije elektronskog arhiviranja i čuvanja dokumentacije i na elektronsko poslovanje (veliki broj demonstracija i primera dobre prakse za banke i osiguravajuće kuće).

Firma GoPro je Microsoft Silver Partner i bavi se implementacijom poslovnih rešenja. Od početka osnivanja, GoPro konstantno ulaže u razvoj svojih proizvoda, inovacije i u edukaciju zaposlenih. Rezultat takvog poslovanja je trenutno najbolji IT  tim za implementacije poslovnih rešenja sa odgovarajućim sertifikatima, najbolje rešenje za obračun zarada i ličnih primanja na Microsoft Dynamics NAV  platformi, prva Android aplikacija sa integrisanom poslovnom logikom za pristup poslovnim rešenjima preko mobilnih uređaja i naravno lista od preko 30  zadovoljnih klijenata – firmi i državnih institucija.

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.