Najbolji digitalni radovi agencije Communis DDB u finalu nagrade SoMo Borac na Weekend Media Festivalu 2016. u Rovinju

0
1363

Kompanija Bambi AD i agencija Communis DDB imali su svog predstavnika u finalu nagrade Digitalac godine na ovogodišnjem WMF u takmičenju koje već tradicionalno prepoznaje najbolje u regionu iz digitalnog sveta.

Za interesantnu ideju i projekat Plazma Mini Mini sa kreativne strane zaslužna je Marija Obrenović, digital account direktor agencije Communis DDB,  koja je više  nego opravdano ušla u finalni izbor za prestižnu nagradu Digitalac godine. Povod za saradnju izmedju kompanije Bambi i agencije Communis bio je lansiranje kampanje Plazma Mini Mini u cilju da pokaže još zabavniju stranu ovog omiljenog brenda,  tako što se po prvi direktno komuniciralo sa mlađom ciljnom grupom opredelivši se za content strategiju potpomognutu influencer marketingom.

Igrica ”Čik prestani da se zabavljaš” definitivno je zabavila i kreativce i učesnike tokom svog trajanja, ali ono što je klijent istakao je ipak mnogo važnije, a to su rezultati kampanje: “Ostvaren je ozbiljan reach, podignut awareness… prodaja je tri puta povećala budžet od planiranog..”- izjavila je Jelena Ljubomirović, brend menadžer u okviru Plazma tima.

U više nego zabavnom duelu u video snimku Dvougao, Marija i Jelena nas uvode u ideju, cilj i strategiju ove kampanje na zanimljiv i duhovit način.

https://youtu.be/KoWZ5-4EcWI

http://somoborac.com/finalisti/

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.