mt:s NOĆ REKLAMOŽDERA 2014

0
1357
noc reklamozdera
noc reklamozdera

Dragi ljubitelji reklama i svetske kreativnosti!

Pred nama je 15-a mt:s Noć Reklamoždera. Noć čije ideje slave milioni ljudi širom sveta, jedinstvena “LA NUIT DES PUBLIVORES!”. Noć na koju nestrpljivo čekamo godinu dana, naša “NOĆ REKLAMOŽDERA”.

20. decembar, SAVA CENTAR, od 20:30 časova biće mesto gde ćemo u reklamožderskom vedrom i kreativnom duhu proslaviti 15 godina beogradskih NOĆI i zajedno napraviti veliki party. I ove godine, posetioci će  uživati u najnovijem programu, najkreativnijih i najzanimljivijih reklama čiji program i ove godine potpisuje neumorni Jean Marie Boursicot, vlasnik najveće reklmoteke na svetu “JMB”, koja u svom arhivi čuva više od pola miliona reklama.

Tema 15. mt:s Noći Reklamoždera je Beograd grad kreativnosti i sjajnih ideja!

Takođe, samo na ovoj NOĆI publika će imati priliku da pozdravi i sve one koji su na najlepši način reklamirali Srbiju 2014.

Specijalnu podršku domaćoj kreativnosti pružamo uručivanjem nagarade od strane PUBLIKE- NAJPOPULARNIJA DOMAĆA REKLAMA ove godine.

GLASANJE POČINJE 20.NOVEMBRA NA SAJTU www.nocreklamozdera.com.

Proglašenje NAJ  REKLAME  20.decembra u Sava Centru na Mt:s Noć Reklamoždera.

Prošlogodišnji pobednik – NAJ REKLAMA 2013 je bila reklama “Domaćinski” za brend Chipsy.

U kategoriji za reklamu DECENIJE publika je dala najviše glasova reklami “Deset godina u vezi sa Vama” kompanije Telekom Srbije.

PRODAJA KARATA, za ovu jedinstvenu NOĆ, mix svetskih reklama,muzike I Novogodišnje atmosfere počinje  20. novembra na Blagajni Sava Centra i u Win Win radnjama, kao I na online www.ddtickets.rs

Cena ulaznica :

Od 20.11 do 09.12. u pretprodaji 500 rsd.

Od 09.12 do 20.12. 700 rsd.

Samo na mt:s NOĆI REKLAMOŽDERA publika će imati mogućnost da interaktvino učestvuje u maštovitim promocijama koje će pamtiti do naredne godine.

Zahvaljući generalnoim pokrovitelju manifestacije MT:S biće to veče među prijateljima, gde ćete se osećati domaćinski garantuje CHIPSY, a da je ovo 3in1 veče mix reklama,muzike i dobre zabave gde nećete spavati uz nas će biti DONKAFE.

Mt:s Noć Reklamoždera,noć na koju se čeka godinu dana,noć koja se pamti,noć u kojoj se sanja otvorenih očiju.

poster noc reklamozdera

Ukupna ocena 3.00 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.